FEIL Tudásanyagok

 

Tisztelt Érdeklődő!

Ezen az aloldalon található cikkek, tudásanyagok már több mint 3 évesek. A bennük található információk mostanra érvényüket veszthették.
A friss anyagokat ide kattinva érheted el.

4 tipp, hogy a Párod ne legyen csalódott a gyűrű miatt

Eljegyzési gyűrű vásárlása előtt állsz? Karácsonyra időzíted a Nagy Kérdést, de bizonytalan vagy, hogyan is fogj hozzá az álomgyűrű megtalálásához?
Mi segítünk!
Most eláruljuk azt a 4 hibát, amit ha elkerülsz, egészen biztosan a tökéletes gyűrűt fogod kiválasztani Kedvesednek!
4 tipp, hogy a Párod ne legyen csalódott a gyűrű miatt
1. Ne keverd össze a gyűrűket!
Ne keverd össze a gyűrűket!
Lánykérő gyűrű, eljegyzési gyűrű, kísérő gyűrű, karikagyűrű, jegygyűrű… Nem csoda, ha ezek hallatán a férfiak 90%-a csak tanácstalanul fogja a fejét, mert ötlete sincs, melyikkel is kellene megkérnie Szerelme kezét. Nos, mi most felfedjük a titkot, hogy melyik fajta ékszer mit is takar!
A lánykérés általában a lánykérő-, vagyis az eljegyzési gyűrűvel történik, amely általában egyköves (szoliter) gyűrű.
A magyar hagyományok szerint az eljegyzési gyűrűt „kíséri” a kísérő gyűrű, amely jellegében nagyon hasonlít az előbbihez. Ma már ez a tradíció kevesebb jelentőséggel bír. Manapság leginkább az eljegyzési gyűrűvel történik a lánykérés, a karikagyűrűt már közösen választják ki a pár tagjai, amelyet az esküvőn húznak fel egymás ujjára, azonban előfordulhat, hogy eleve a karikagyűrűvel történik a lánykérés – ekkor beszélünk a jegygyűrűről.
2. Ne húzd rossz ujjra a gyűrűt!
Az eljegyzési gyűrű – és ha van, a kísérő gyűrű is - hagyomány szerint a bal kéz gyűrűsujjára kerül, ugyanis az ókoriak úgy tartották, hogy ebből az ujjból egy véna fut a szívhez, amit a Szerelem Vénájának neveztek. Amennyiben a lánykérés eleve a karikagyűrűvel történik, akkor az először a bal kéz gyűrűsujjára kerül, majd a házasságkötéskor át a jobbra.
Ne húzd rossz ujjra a gyűrűt!
Szóval a lényeg: amikor szerelmed kimondja az igent, mindenképpen a bal keze gyűrűsujjára kerüljön az ékszer, legyen az eljegyzési- vagy karikagyűrű!
3. Lehetőleg ne tippeld meg a méretet!
Lehetőleg ne tippeld meg a méretet!
Habár a legtöbbször megoldható a méretkorrekció, mindenki azt szeretné, hogy amikor az igen elhangzik, tökéletesen passzoljon az álomgyűrű.
A legrosszabb, amit tehetünk, ha vaktában tippeljük meg a méretet.
A legegyszerűbb, ha párunk egy, már meglévő gyűrűjét vesszük alapul, és elcsenjük egy pár órára, hogy egy szakember megmérhesse, de egy gyurmakorongba belenyomva is levehetjük a méretet, de kérhetjük egy barátnője segítségét is. Javasoljuk, hogy a méretet, ha lehetséges, mindenképpen szakember segítségével határozzuk meg!
4. Ne lőj mellé a gyűrűvel!
Ne lőj mellé a gyűrűvel!
Már tudod, milyen fajta gyűrűt kell keresned, melyik ujjra húzd, és mekkora méretűre van szükséged, de a java még csak akkor jön, amikor több ezer modell közül kell kiválasztanod a Kedvesednek leginkább valót. Az elsődleges szempont, hogy a kiválasztott gyűrű hűen tükrözze párod ízlését és egyéniségét.
Figyeld meg, milyen ruhákat, kiegészítőket, illetve ékszereket hord a hétköznapokban!
Szerelmed a romantikusabb, egyszerűbb, letisztultabb, vagy a feltűnőbb dolgokat kedveli inkább? Milyen a munkája? Akadályozná a munkavégzésben egy nagyobb, kiálló kő, és inkább előnyösebb, ha a fém síkjába simul bele? Hidd el, ezek mind olyan szempontok és tényezők, amelyek máris jócskán leszűkítik a kört!
Ugye? Így máris egyszerűbb!
Megosztom a Facebookon
Reméljük, hasznosnak találtad cikkünket!
Ha igen, akkor ajánljuk figyelmedbe az
alábbiakat is!
Olvass tovább!
Megosztom a Facebookon