FEIL Tudásanyagok

 

Tisztelt Érdeklődő!

Ezen az aloldalon található cikkek, tudásanyagok már több mint 3 évesek. A bennük található információk mostanra érvényüket veszthették.
A friss anyagokat ide kattinva érheted el.

7 borzalmas lánykérés, aminek EGY NŐ SE ÖRÜLNE

Amikor egy férfi arra készül, hogy megkérje Élete Párjának a kezét, (ideális esetben) hosszasan fontolgatja, hogyan is tehetné a legtökéletesebbé a lánykérést. Tanakodik, ötletel, inspirálódik a neten fellelhető kreatív és kevésbé kreatív módszerek közül, puhatolózik a Kedves barátnőjénél… aztán a legnagyobb titokban megszervezi a nagy eseményt, ami vagy csodásan sül el, és örömkönnyek hullanak a Nagy Ő szeméből, vagy… nos, ugyan akár elhangozhat az igen, de a kínos, elfuserált lánykérés rossz szájíze örökre megmarad.
Felkészültél? Most eláruljuk a 7 legrosszabb lánykérést, aminek egy Nő sem örülne! Reméljük, nem ezek közül terveztél egyet megvalósítani…
7 borzalmas lánykérés, aminek EGY NŐ SE ÖRÜLNE
1. Üzenetben / E-mailben / SMS-ben / Facebook-on
Üzenetben / E-mailben / SMS-ben / Facebook-on
Kedves Férfiak, érthető, hogy némi tartás van bennetek a pozitív válasz kimenetelével kapcsolatban, de a "Hozzám jössz feleségül?" kérdés holtbiztos, hogy a világ azon mondatai közé tartozik, amelyet egyenesen kötelező személyesen feltenni – különben senki ne lepődjön meg egy esetleges NEM válaszon…
2. Pizzával - vagy bármilyen étellel
Pizzával - vagy bármilyen étellel
"A nők 99,99%-a egyetért abban, hogy ételbe (vagy italba) rejteni a gyűrűt nemcsak romantikátlan és fantáziátlan, de nem is túl higiénikus"
Persze, mindenki szereti a pizzát, vagy a franciakrémest, azt azonban már kevésbé, amikor kis híján, vagy ne adj’ Isten akár ténylegesen is beletörik a foga valami keménybe – és ez a valami ráadásul az eljegyzési gyűrű. A nők 99,99%-a egyetért abban, hogy ételbe (vagy italba) rejteni a gyűrűt nemcsak romantikátlan és fantáziátlan, de nem is túl higiénikus – hacsak Te és a kedvesed nem dolgoztok egy étteremben.
Ételbe rejtett gyűrű
3. A túl random lánykérés
A túl random lánykérés
Váratlanul letérdelni az utca közepén vagy a buszmegállóban, és feltenni egy életre szóló kérdést… ugye, ezt senki nem gondolhatja – és nem is veszi – komolyan? A helyzetet ráadásul tovább rontja, hogy ha a pár tagjai korábban még csak nem is beszéltek az eljegyzésről.
4. Amikor a barátnőd épp nem a legjobb formájában van
Hiába tartod gyönyörűnek Kedvesed a nap bármely szakában, a nők legnagyobb százalékában azért van egyfajta egészséges hiúság és igény arra, hogy amikor felteszik neki a nagy kérdést, épp ne kinyúlt melegítőnadrágban, kócosan, netalán betegen egy halom papír zsebkendővel beborítva gubbasszon a kanapén a tévé előtt – főleg, ha a lánykérésről még fotók is készülnek.
Amikor a barátnőd épp nem a legjobb formájában van
5. Lánykérés a munkahelyén - brrr!
A munkahelyen történő lánykérés éppen olyan, mint ami minden nő (rém)álmában él… a hideg, neonfényű lámpacsövek alatt, a kókadozó irodai növények között, miközben a szomszéd íróasztalnál ülő utálatos kolléganő szúrós pillantásokat vet rátok a monitor mögül… Köszönjük, inkább ne.
Lánykérés a munkahelyén - brrr!
6. Egy plázában
Egy plázában
Körös-körül hatalmas tömeg, az intimitás és a meghittség totális hiánya, kirakatok, neonfények… keresve sem találhatnánk romantikátlanabb helyszínt a lánykérésre.
7. Egy átmulatott éjszakán
Az alkohol mámorában, két borgőzős csuklás (vagy még rosszabb…) között feltenni az élet egyik legfontosabb kérdését meglehetősen hiteltelen és komolytalan hatást kelt, még ha az illetőnek esetleg valóban komolyak is a szándékai. Ilyenkor csak reménykedni lehet, hogy másnapra a feledés jótékony homályába vész a delíriumos lánykérés.
Egy átmulatott éjszakán
Megosztom a Facebookon
Reméljük, hasznosnak találtad cikkünket!
Ha igen, akkor ajánljuk figyelmedbe az
alábbiakat is!
Olvass tovább!
Megosztom a Facebookon