FEIL Tudásanyagok

 

Tisztelt Érdeklődő!

Ezen az aloldalon található cikkek, tudásanyagok már több mint 3 évesek. A bennük található információk mostanra érvényüket veszthették.
A friss anyagokat ide kattinva érheted el.

FEIL Star Wars Nap
Rohamosztagos adta át a gyémántgyűrűt

December 15-én kedden, 3 nappal a legújabb Star Wars film bemutatója előtt hihetetlen látványban lehetett részük a budapesti Gaál Mózes utca járókelőinek. A FEIL Karikagyűrű Gyártó Exkluzív Bemutatótermét ugyanis hirtelen egy valódi Birodalmi Rohamosztagos szállta meg sugárvetőjével a jelen lévők legnagyobb döbbenetére és izgalmára.
A rohamosztagos
A rohamosztagos
A gyűrű
"a rejtélyes Rohamosztagos
békés szándékkal érkezett"
Hamar kiderült azonban, hogy a rejtélyes Rohamosztagos békés szándékkal érkezett, hiszen a FEIL Gyémánt Karácsonyának harmadik gyémántgyűrűjét jött átadni a boldog nyertesnek, Lajos Fanninak. Fanni így nemcsak a szépséges nyereménye miatt bújt ki majd’ a bőréből, hanem azért is, mert egy valódi Rohamosztagostól vehette át – hiszen ő maga és a vőlegénye is nagy rajongója a kultikus filmnek.
Gyűrűátadás
"lelkesen megrohamozták
egy közös fotó reményében"
De a java még csak ez után következett. A nyeremény átadását követően Rohamosztagosunkat lelkesen megrohamozták egy közös fotó reményében a bemutatóteremben jelen lévő gyűrűvásárlók, urak és hölgyek egyaránt.
Fénykard
A közös kép lehetőségét kihagyni természetesen
vétek lett volna a FEIL csapatának is.
Mobilon
Csoprtkép a rohamosztagossal
"a FEIL szebbnél szebb gyűrűit kezdte vizsgálgatni"
Úgy látszik, a fehér páncélos "lovagunk" a jelenlévő szerelmespárok és ragyogó gyűrűk láttán maga is romantikus hangulatba került, ugyanis a közös fotók tömkelege után érdeklődve kezdte szemlélni a Bemutatóteremben található gyémántokat és aranytömböket, majd a FEIL szebbnél szebb gyűrűit kezdte vizsgálgatni. Bár szándékait egyelőre nem volt hajlandó elárulni, segítségére a gyűrűválasztásban Feil Attila, valamint segítőkész kolléganői, Adri, és a két Zsuzsi voltak.
Csoprtkép a rohamosztagossal
A tökéletes gyémántgyűrűt rövid időn belül sikeresen ki is választotta Rohamosztagosunk, Adri pedig FEIL szokás szerint készített egy képet a kezében a gyűrűvel. Ezt követően mindenki legnagyobb meglepetésére a fehér páncélos "lovag" váratlanul lecsapott fotós kolléganőnkre, és eltökélten tudtára adta lánykérési szándékait.
"a fehér páncélos 'lovag' váratlanul
lecsapott fotós kolléganőnkre"
Hajni és a rohamosztagossal
Mivel kolléganőnk szíve már foglalt, így sajnos be kellett érnie egy nemmel, ezért a csodaszép gyémántgyűrűt magával vitte Birodalmi Rohamosztagosunk, annak reményében, hogy a saját galaxisában végül megtalálja majd a szíve hölgyét – így most már a FEIL gyűrűk is eljutottak a Star Wars univerzumába.
"így most már a FEIL gyűrűk is eljutottak
a Star Wars univerzumába"
FEIL csoport
Gyűrűnk a galaxisban
Megosztom a Facebookon
Reméljük, hasznosnak találtad cikkünket!
Ha igen, akkor ajánljuk figyelmedbe az
alábbiakat is!
Olvass tovább!
Megosztom a Facebookon