Gyémántgyűrű a Te meséddel - FEIL Nyereményjáték

Most az Öné lehet a kék és fehér gyémántokkal foglalt különleges FEIL gyémántgyűrű!

Gyémántgyűrű a Te meséddel

Gyémántgyűrűben az élete meséje

Gyémántgyűrű

Az igaz szerelem legerősebb szimbóluma

Egy háromköves gyémántgyűrű rendelkezik azzal a képességgel, hogy akár egy egész történetet elmeséljen viselőjéről. Ez a gyűrű a legerőteljesebb szimbóluma lehet az igaz szerelemnek, a múltunkra való emlékezésnek és a jövőbe vetett erős hitünknek a világ legritkább, legmaradandóbb és legbecsesebb drágaköve, a gyémánt által.

Kék gyémánt, mely rendkívül feltűnő

Kék Gyémánt

Hogyan vehet részt a Nyereményjátékon?

1. Írja meg nekünk lánykérése és/vagy Kedvesével való megismerkedésének rövid történetét!
2. A történet mellé csatoljon 2-3 fotót a lánykérésről és/vagy Önről és a Párjáról!
3. Adja meg az adatait, amivel a játékra jelentkezik! Jelentkezési határidő 2017. március 31.
4. Kérjük, segítse munkánkat néhány statisztikai adattal!

A Mi történetünk

A történet hossza minimum 800 karakter kell, hogy legyen.
Ez megközelítőleg a szövegbox látható méretének megfelelő mennyiségű szöveg.
Bevitt karakterek száma: 0   Maradék karakterek száma: 0
A jelentkezéshez minimum 2 kép feltöltése szükséges.
A képek neve lehetőség szerint ne tartalmazzon ékezetes vagy egyéb speciális karaktert. Ugyanazt a képet ne tallózza be többször! Kérjük ügyeljen arra, hogy a képek mérete képenként ne haladja meg a 2 MB-ot! Támogatott formátumok: jpg, jpeg, png, gif.
Kérdés esetén: hajnalka.farkas@feil.hu

Jelentkezési adataim

Kérjük segítse munkánkat

Hol hallot rólunk? Többet is jelölhet! (Opcionális választás)


A jelentkezéssel elfogadom a cég hivatalos játékszabályzatát.

Kérdése van?
Kérdezzen bátran!

+36 70 683 0000
gyurumese@feil.hu

Játékszabályzat mutatása/elrejtése
 

A nyereményjáték szervezője

A „Nyerjen egy arany karikagyűrűt!” nyereményjáték (a továbbiakban: „Játék”) szervezője a Feil Diamond Kft. (székhely: 6725, Szeged, Vasgyár utca 6., cégjegyzékszám: 06-09-015157, a továbbiakban: „Szervező”).

A játékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vesz az a Magyarországon állandó, vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, 14. életévét betöltött személy (továbbiakban: „Játékos”), aki a  http://feil.hu/gyurumese/ honlapon a nyereményjáték időtartama alatt regisztrál személyes adataival, valamint eleget tesz a Játékszabályzatban feltüntetett valamennyi feltételnek.

A sorsoláson továbbá részt vesz az a Magyarországon állandó, vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, 14. életévét betöltött személy is, aki az Esküvő Trend Magazin 2017/1-es számában a 39. oldalon található Varázsjegyet elküldi az azon feltüntetett címre (Esküvő Trend Magazin, 1125 Budapest, Diós árok 37.).

Azon Játékosok, akik személyes adataikkal regisztráltak a promóciós weboldalon, valamint eleget tettek a Játékszabályzatban feltüntetett valamennyi feltételnek, és emellett az Esküvő Trend Magazin 2017/1-es számában a 39. oldalon található Varázsjegyet elküldték az azon feltüntetett címre, kétszeres eséllyel vesznek részt a sorsoláson.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező alkalmazottai és hozzátartozói.

A Játék időtartama

A Játék 2017. január 31-én kezdődik a promóciós weboldalon, és 2017. március 31. napjáig tart.
A sorsolás időpontja 2017. április 4-e 14 óra.
A sorsolás helyszíne: 6725 Szeged, Vasgyár utca 6.

A Játék leírása

“Gyémántgyűrű a Te meséddel”

Most az Öné lehet a kék és fehér gyémántokkal foglalt különleges FEIL gyémántgyűrű!

Hogyan vehet részt a Nyereményjátékon?

A FEIL gyémántgyűrű sorsolásán való részvétel feltételeként a Játékosnak a promóciós weboldalon meg kell adni a Játékos vezeték- és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámát, a lánykérés és az esküvő (amennyiben lesz/volt) időpontját, meg kell jelölnie, hol hallott a FEIL-ről, csatolni kell a lánykérés és/vagy (amennyiben még nem volt) a Játékos és Párja megismerkedésének rövid történetét, és/vagy, hogy hogyan készül a Pár az esküvőre, valamint 2-3 db képet mellékelni a lánykérésről, és/vagy a Játékosról és a Párjáról.

A nyereményjátékra való jelentkezéssel a Játékos automatikusan elfogadja a Szervező hivatalos nyereményjáték szabályzatát, valamint a Játékosok a regisztrációval egyben az alábbi nyilatkozat által hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a nevüket és az általuk beküldött nevezéseket a mellékelt képekkel együtt a Szervező közzétegye a honlapján (feil.hu), valamint Facebook oldalain:
https://www.facebook.com/feil.hu
https://www.facebook.com/karikagyurugyarto.hu

A Játékosok az adatkezeléssel, ill. annak megszüntetésével kapcsolatban bármilyen kérdéssel a Szervezőhöz fordulhatnak az alábbi elérhetőségeken:

+36 70 683 0000
gyurumese@feil.hu

A nyilatkozat szövegezése:

Jelen nyilatkozatommal tudomásul veszem, hogy a jelen honlapon keresztül rendelkezésre bocsátott személyes adataim a Szervező adatbázisába kerülnek.

Jelen nyilatkozatommal hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a nevemet és az általam beküldött történetet a mellékelt képekkel együtt a Szervező közzétegye a honlapján (feil.hu), valamint Facebook oldalain:
https://www.facebook.com/feil.hu
https://www.facebook.com/karikagyurugyarto.hu

Jelen nyilatkozattal kijelentem, hogy részt kívánok venni a Feil Diamond Kft. által szervezett „Nyerjen egy arany karikagyűrűt!” elnevezésű nyereményjátékban, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Feil Diamond Kft.-től akcióival, termékeivel, szolgáltatásaival illetve más tevékenységeivel kapcsolatban marketinganyagokat kapjak. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes.

Nyeremények

A Játék nyereményét a Játék leírása tartalmazza.

A nyeremény, véletlenszám-generáló programmal, a Szervező három munkatársának jelenlétében, jegyzőkönyv elkészülte mellett kerül kisorsolásra.

A nyertes legkésőbb három munkanapon belül értesítést kap a regisztrációkor megadott telefonszámra és/vagy e-mail címre. A nyertes nevét a promóciós weboldalon is közzéteszik a Szervezők. A nyeremények átvételéről e-mailben és telefonon egyeztet a nyertessel a Szervező.

A nyeremény átadására a Nyertessel történt egyeztetést követően Feil Diamond Kft. budapesti bemutatótermében ( Budapest 1089, Gaál Mózes utca 5-7., 1. emelet 102. Épület neve: "5-7 Ház" Irodaház) kerül sor, az átadásról fénykép készül.

A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre át nem váltható.

Egyéb

A nyereményjáték hivatalos weboldalának címe: www.feil.hu/nyerjenkarikagyurut amely a nyereményjáték meghirdetett napjától üzemel határozatlan ideig.

A Szervező nem oszt szét jelen hivatalos játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt.

Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben úgy ítéli meg, hogy a Játékos által leadott jelentkezés, illetve a mellé csatolt képek nem elégségesek, vagy nem megfelelő minőségűek, a Játékost felkérje a pótlásra vagy a módosításra.

Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése az irányadó.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot, akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a Játék oldalán. A Játékra regisztráló Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. A Szervező bármely, a jelen Játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

NAIH-nak bejelentve.

A nyereményigények elévülése az összes, átadott nyeremény esetén:

2017. december 31.

 

Feil Diamond Kft.

Szeged, 2017. január 21.