Tavaszi Ajánlat! Most akár 15% kedvezménnyel vásárolhatsz! Megnézem a teljes kínálatot >>

Gyuru atadas

Gyűrűméret megszerzése lebukás nélkül

ÍME 5 TIPP, ÉS MÉG TÖBB…!

A tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztásánál talán csak a gyűrűméret meghatározása a nehezebb feladat, igazi kihívás a férfitársadalom számára, hogy a gyanú legkisebb jele nélkül megtudja Szerelme ujjméretét – ahogyan ez az alábbiakból is látható:

„A szerelmem a létező legkisebb gyűrűvel kérte meg a kezem, és most nem a gyémánt méretére gondolok! Még a kisujjamra is kicsi lett volna! Amikor megkérdeztem, hogyan sikerült ennyire mellélőnie, azt mondta, hogy nem érti, mert az ékszerdobozomból csente el azegyik régi gyűrűmet. Aztán amikor megmutatta, leesett, hogy mi történt. Egy karikafülbevalót hitt gyűrűnek!”

A fenti történetet egyik kedves Ügyfelünk mesélte el nekünk, amikor hozzánk fordult segítségért. Urak, ha nem szeretnétek hasonlóan mellélőni, az alábbi cikk nektek íródott!

Kezdjük az alapokkal!

Gyurumeret

Fontos tudnunk, hogy sokunk ujja a bütyök résznél vastagabb, míg az ujjunk felső részének átmérője kisebb. Ezért elengedhetetlen, hogy figyelembe vegyük, hogy amikor lefelé húzzuk a gyűrűt, akkor enyhén megakadjon, ellenálljon, mégis viszonylag könnyen lehúzható legyen.
Az ujjunk méretét befolyásolhatják egyéb tényezők, amik személyenként is változók lehetnek, mint pl. a fogyás, hízás, vízmegtartó képesség, a végzett (fizikai) munka, illetve a hideg és a meleg hőmérséklet, valamint a hőtágulás is.

Osszefonodo kez

Ráadásul a két kéz azonos ujjának mérete is gyakran eltérő, jobbkezeseknél általában a jobb kéz ujjai, míg balkezeseknél a bal kéz ujjai az erősebbek. Ez a tényező akkor okozhat némi problémát, amikor a nagy napon átkerül a gyűrű a bal kézről a jobbra. Mivel az eljegyzési gyűrű legtöbbször meglepetés, a lánykérés első nehézségét a gyűrűméret megszerzése okozza.

Jegygyuru

Az alábbiakban 5 tuti tippet olvashatsz, hogyan tudhatod meg lebukás nélkül Párod gyűrűméretét, de ha ez nem lenne elég, és még több ötletre vágysz, ingyenesen letölthető tudásanyagunkban – többek között – még számos remek ötletet találsz!
Sőt, ha a lehető legpontosabban szeretnéd tudni Kedvesed ujjméretét, akkor még egy ajándékunk van számodra…!

1. Csenjünk el egy gyűrűt!

James bond logo

Ez az egyik legjobb módja a tökéletes méret megszerzésének, hiszen konkrétan mi, szakemberek tudjuk megmérni a hölgy gyűrűjét. Azonban, ha kedvesed gyakran viseli az adott gyűrt, és elviszed otthonról, feltűnhet számára, hogy hiányzik. Extra tippünk: ügyelj rá, hogy mikor elcsened a gyűrűt, párod ne tartózkodjon a közelben, illetve minél rövidebb ideig legyen nálad a gyűrű, hiszen annál kisebb a lebukás esélye. A legjobb, ha olyan gyűrűre esik a választásod, amelyet ritkábban visel.

Lebukásveszély 1-10-es skálán : 6

2. Mérd meg párod méretét ujjmérővel (Multisizer)

Multisizer

Ebben az esetben kétféleképpen is eljárhatsz:

a) Húzd fel párod gyűrűjét a kisujjadra, és jegyezd meg vagy jelöld meg, hogy meddig ment fel, majd az általunk ingyenesen küldött ujjmérőt húzd fel pontosan odáig, ameddig a párod gyűrűje felment.

b) Mérd hozzá párod gyűrűjét közvetlenül az általunk küldött eszközhöz.

Ne feledd, a gyűrű belső átmérőjére van szükség!
A legideálisabb, ha akkor végzed a mérést, amikor párod nincs a közelben!

Lebukásveszély 1-10-es skálán : 4

3. Rajzold körbe a gyűrű belső átmérőjét

Ceruza

Ha kedvesednek több gyűrűje is van, amelyeket felváltva hord, szinte pofonegyszerű a dolgod. Ha viszont abban a furcsa helyzetben találtad magad, hogy a párodnak csak egyetlen gyűrűje van, és azt is csak pillanatokra veszi le, akkor figyeld meg, hogy mikor tudod akár csak 5 másodpercre is megszerezni a gyűrűt úgy, hogy nem veszi észre. Papír, illetve ceruza segítségével rajzold körbe a gyűrű belső átmérőjét, amit később meg tudsz majd mérni.

Lebukásveszély 1-10-es skálán : 6

4. Mérd meg gyurmával párod meglévő gyűrűjét 3mp alatt

Gyurma

Ez a módszer már tényleg a legextrémebb és legkevésbé megoldhatónak látszó helyzetekben alkalmazandó, amikor a hölgy maximum egy pillanatra veszi le a gyűrűjét, amit szeretnénk lemérni. Szerezz egy diónyi gyurmát, formázz belőle korongot, és a megfelelő pillanatban, amikor akad 3 olyan másodperc, amíg a gyűrűt magára hagyta, nyomd gyorsan a gyűrűt a gyurmába! Sietve helyezd vissza a gyűrűt az eredeti helyére, majd a gyurmán készült lenyomatot később mérd meg. Ügyelj rá, hogy ne deformálódjon el a korong és a lenyomat körvonala! Itt is kulcsfontosságú a türelem, várd ki a megfelelő pillanatot!

Lebukásveszély 1-10-es skálán : 6

5. Deríttesd ki mások segítségével

Anyos

Legtöbbször van lehetőség arra, hogy információt szerezzünk szerelmünk édesanyjától, testvérétől, vagy barátnőitől a gyűrűméretet illetően, azonban ez is rendkívül rizikós lehet, hiszen sajnos nem mindenki tudja tartani a száját. Éppen ezért légy óvatos, igyekezz olyan személyt keresni, akiben maximálisan megbízhatsz, és biztos vagy benne, hogy nem fogja kifecsegni a terved!
Ha lehet, akkor egy érzelmesebb, romantikus lelkületű személyre essen a választásod, aki biztosan nem képes rá, hogy elrontson egy ilyen fontos, életre szóló meglepetést!

Lebukásveszély 1-10-es skálán : 8

Hasznosnak találtad tanácsainkat, de még több tippre, ötletre van szükséged? Szeretnéd a lehető legtöbb információt begyűjteni a témában? Akkor remek hírünk van számodra!

Most teljesen ingyenesen letöltheted „Gyűrűméret lebukás nélkül – EXTRA” című tudásanyagunkat, amelyben Feil Róbert közel 15 év tapasztalatával nem kevesebb, mint 18 tanácsot ad a méret megszerzésére, ráadásul számos beszámolót olvashatsz kedves Ügyfeleinktől is, ők hogyan jutottak hozzá Párjuk ujjméretéhez!

Kapcsolodó blogbejegyzések

Kövesd blog oldalunkat ahol hasznos és színes cikkeket olvashatsz az ékszerek világáról!

Legyen felkészült

Kérje ingyenes tudásanyagainkat!