Keresés
Keresés

Gyűrűméret megszerzése lebukás nélkül

Az Ujjméret Rejtélye ingyenesen letölhető e-könyv Feil Róberttől

Az ujjméret rejtélye - könyv

Készülj fel a tökéletes lánykérésre és lepd meg szerelmedet azzal a gyűrűvel, amely pontosan illeszkedik az ujjára! "Az Ujjméret Rejtélye" ingyenes e-könyvünkben Feil Róbert ékszer szakértő profi útmutatást nyújt a diszkrét ujjméret meghatározásához, így segítve téged abban, hogy elkerüld a kellemetlen meglepetéseket és megszervezz egy felejthetetlen pillanatot. Töltsd le most az e-könyvet, és tudd meg, hogyan válhatsz egy igazi profi nyomozóvá, amikor a szerelmed gyűrűsujj méretéről van szó! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy lépésről-lépésre eljuthass a tökéletes eljegyzési gyűrűig!

Bizonytalanság eljegyzési gyűrű kiválasztásánál

Nem könnyű az ékszerválasztás!

A férfiak gyakran nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal az ékszervásárlás terén, mivel ritkán kerülnek szembe ezzel a feladattal.

 • Megértjük, hogy küzdesz a megfelelő méret kiválasztásával, és attól tartasz, hogy nem fog passzolni a szerelmed ujjára.
 • Szeretnéd meglepetésként adni azt a stílusos darabot, amely tökéletesen illik a párod ízléséhez, de nehezen találsz rá.
 • A hatalmas választék miatt nehezen igazodsz el a különféle ékszerek között.
 • Tudjuk, hogy a drágakövekkel és gyémántokkal kapcsolatos ismereteid korlátozottak, ami bonyolítja a döntést.
 • Megértjük, hogy nehézséget jelent számodra a megfelelő ékszerbolt vagy szakember kiválasztása a vásárlás során.
 • Szeretnéd minimalizálni az ékszerválasztással és -vásárlással töltött időt, hogy ne fecsérelj el értékes órákat.

Mindezek stresszt okozhatnak, ami elrontja a gyűrű választás örömét. Egy útmutatóra van szükség, ami megkönnyíti a folyamatot és segít eligazodni az ékszerek világában.

 

Találd Meg Szerelmed Gyűrűsujj Méretét, Mint Egy Profi Nyomozó

“Az Ujjméret Rejtélye” e-könyv útmutatót nyújt a férfiak számára, hogyan állapítsák meg szerelmük ujjméretét, anélkül hogy lebuknának, így segítve őket a tökéletes lánykéréshez. A könyv részletesen bemutatja az ujjméret meghatározásának módszereit, a diszkrét megfigyeléstől a trükkös kérdéseken és játékokon át, amelyek segítségével az olvasók megbízhatóan meg tudják állapítani a kívánt méretet. A könyv tippekkel és trükkökkel látja el az olvasókat, hogy biztosak lehessenek abban, hogy a gyűrű a megfelelő ujjra kerüljön, a megfelelő méretben, amikor a nagy pillanat eljön. trendeket és tippeket, hogy az eljegyzési gyűrű választása személyre szabott és különleges legyen. Az olvasók megkapják az összes információt, amire szükségük van ahhoz, hogy az eljegyzési gyűrű választása örömteli és értékes tapasztalat legyen.

Lánykérés gyűrűvel
Feil Róbert gyémánt vizsgálata

A szerzőről: Feil Róbert-ről

Feil Róbert egy ékszer kereskedő és gyártó szakember, aki már 8 éves kora óta tanulja a mesterséget. Az évek során nemcsak gyönyörű ékszereket alkotott csapatával, hanem mélyreható ismereteket szerzett a gyűrű méretének meghatározásában, és arról, hogyan lehet ezt diszkréten elvégezni. Róbert szakértővé vált az ujjméret meghatározásában, és könyvével segít a férfiaknak abban, hogy megbízhatóan meghatározzák párjuk ujjméretét, így olyan gyűrűt választhatnak, amely tökéletesen illeszkedik. Róbert a tapasztalatait és tudását hasznosítja, hogy segítsen a férfiaknak a gyűrű választásban, és hogy segítsen nekik elkerülni a kellemetlen meglepetéseket.

Miért töltsd le az "Az Ujjméret Rejtélye" e-könyvet?

 • Titokban méred fel a helyzetet:

  Az e-könyvben bemutatott módszerekkel diszkréten megtudhatod szerelmed ujjméretét anélkül, hogy lebuknál.

 • Trükkös kérdések és játékok:

  A könyv olyan ügyes kérdéseket és játékokat is tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén megállapíthatod a kívánt méretet.

 • Tippek és trükkök a tökéletes lánykéréshez:

  A könyv segítségével felkészülhetsz arra, hogy szerelmed számára a lehető legkülönlegesebb és legemlékezetesebb legyen a nagy pillanat.

 • Egyedi és praktikus útmutató:

  Az "Az Ujjméret Rejtélye" olyan e-könyv, amely gyakorlati tanácsokkal és módszerekkel látja el az olvasókat a tökéletes gyűrű kiválasztásához.

 • Ingyenes letöltés:

  Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, töltsd le most az e-könyvet ingyenesen, és készülj fel a sikeres lánykérésre!

 • Szerzői szakértelem:

  Feil Róbert, a tapasztalt ékszer kereskedő és gyártó szakember tanácsai és útmutatása.

Rólunk mondták

3 egyszerű lépésben Tied lehet a könyv

 • Kattints a gombra

 • Írd le hogy hova küldhetjük Neked az e-könyvet

 • Emailben megkapod és már olvashatod is

Az ujjméret rejtélye - könyv
Az ujjméret rejtélye - könyv

Ne várj tovább! Töltsd le az e-könyvet most, és tedd az eljegyzési gyűrű választását örömteli és értékes tapasztalattá!

További E-könyveink:

100+1 varázslatos lánykérés

100+1 sikeres és romantikus lánykérési történet és tipp

100+1 varázslatos lánykérés - könyv

A Szerelem Gyűrűje

Tanácsok és Tippek a Tökéletes Eljegyzési Gyűrű Megtalálásához

A szerelem gyűrűje - könyv

Az örökkévalóság gyűrűje

A tökéletes esküvői karikagyűrű kiválasztása

Az örökkévalóság gyűrűje - könyv

Az ékszerek mágikus világa

Tippek a tökéletes ékszer kiválasztásához

Az ékszerek mágikus világa - könyv

ÍME 5 TIPP, ÉS MÉG TÖBB…!

A tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztásánál talán csak a gyűrűméret meghatározása a nehezebb feladat, igazi kihívás a férfitársadalom számára, hogy a gyanú legkisebb jele nélkül megtudja Szerelme ujjméretét – ahogyan ez az alábbiakból is látható:

„A szerelmem a létező legkisebb gyűrűvel kérte meg a kezem, és most nem a gyémánt méretére gondolok! Még a kisujjamra is kicsi lett volna! Amikor megkérdeztem, hogyan sikerült ennyire mellélőnie, azt mondta, hogy nem érti, mert az ékszerdobozomból csente el azegyik régi gyűrűmet. Aztán amikor megmutatta, leesett, hogy mi történt. Egy karikafülbevalót hitt gyűrűnek!”

A fenti történetet egyik kedves Ügyfelünk mesélte el nekünk, amikor hozzánk fordult segítségért. Urak, ha nem szeretnétek hasonlóan mellélőni, az alábbi cikk nektek íródott!

Kezdjük az alapokkal!

Gyurumeret

Fontos tudnunk, hogy sokunk ujja a bütyök résznél vastagabb, míg az ujjunk felső részének átmérője kisebb. Ezért elengedhetetlen, hogy figyelembe vegyük, hogy amikor lefelé húzzuk a gyűrűt, akkor enyhén megakadjon, ellenálljon, mégis viszonylag könnyen lehúzható legyen.
Az ujjunk méretét befolyásolhatják egyéb tényezők, amik személyenként is változók lehetnek, mint pl. a fogyás, hízás, vízmegtartó képesség, a végzett (fizikai) munka, illetve a hideg és a meleg hőmérséklet, valamint a hőtágulás is.

Osszefonodo kez

Ráadásul a két kéz azonos ujjának mérete is gyakran eltérő, jobbkezeseknél általában a jobb kéz ujjai, míg balkezeseknél a bal kéz ujjai az erősebbek. Ez a tényező akkor okozhat némi problémát, amikor a nagy napon átkerül a gyűrű a bal kézről a jobbra. Mivel az eljegyzési gyűrű legtöbbször meglepetés, a lánykérés első nehézségét a gyűrűméret megszerzése okozza.

Jegygyuru

Az alábbiakban 5 tuti tippet olvashatsz, hogyan tudhatod meg lebukás nélkül Párod gyűrűméretét, de ha ez nem lenne elég, és még több ötletre vágysz, ingyenesen letölthető tudásanyagunkban – többek között – még számos remek ötletet találsz!
Sőt, ha a lehető legpontosabban szeretnéd tudni Kedvesed ujjméretét, akkor még egy ajándékunk van számodra…!

1. Csenjünk el egy gyűrűt!

James bond logo

Ez az egyik legjobb módja a tökéletes méret megszerzésének, hiszen konkrétan mi, szakemberek tudjuk megmérni a hölgy gyűrűjét. Azonban, ha kedvesed gyakran viseli az adott gyűrt, és elviszed otthonról, feltűnhet számára, hogy hiányzik. Extra tippünk: ügyelj rá, hogy mikor elcsened a gyűrűt, párod ne tartózkodjon a közelben, illetve minél rövidebb ideig legyen nálad a gyűrű, hiszen annál kisebb a lebukás esélye. A legjobb, ha olyan gyűrűre esik a választásod, amelyet ritkábban visel.

Lebukásveszély 1-10-es skálán : 6

2. Mérd meg párod méretét ujjmérővel (Multisizer)

Multisizer

Ebben az esetben kétféleképpen is eljárhatsz:

a) Húzd fel párod gyűrűjét a kisujjadra, és jegyezd meg vagy jelöld meg, hogy meddig ment fel, majd az általunk ingyenesen küldött ujjmérőt húzd fel pontosan odáig, ameddig a párod gyűrűje felment.

b) Mérd hozzá párod gyűrűjét közvetlenül az általunk küldött eszközhöz.

Ne feledd, a gyűrű belső átmérőjére van szükség!
A legideálisabb, ha akkor végzed a mérést, amikor párod nincs a közelben!

Lebukásveszély 1-10-es skálán : 4

3. Rajzold körbe a gyűrű belső átmérőjét

Ceruza

Ha kedvesednek több gyűrűje is van, amelyeket felváltva hord, szinte pofonegyszerű a dolgod. Ha viszont abban a furcsa helyzetben találtad magad, hogy a párodnak csak egyetlen gyűrűje van, és azt is csak pillanatokra veszi le, akkor figyeld meg, hogy mikor tudod akár csak 5 másodpercre is megszerezni a gyűrűt úgy, hogy nem veszi észre. Papír, illetve ceruza segítségével rajzold körbe a gyűrű belső átmérőjét, amit később meg tudsz majd mérni.

Lebukásveszély 1-10-es skálán : 6

4. Mérd meg gyurmával párod meglévő gyűrűjét 3mp alatt

Gyurma

Ez a módszer már tényleg a legextrémebb és legkevésbé megoldhatónak látszó helyzetekben alkalmazandó, amikor a hölgy maximum egy pillanatra veszi le a gyűrűjét, amit szeretnénk lemérni. Szerezz egy diónyi gyurmát, formázz belőle korongot, és a megfelelő pillanatban, amikor akad 3 olyan másodperc, amíg a gyűrűt magára hagyta, nyomd gyorsan a gyűrűt a gyurmába! Sietve helyezd vissza a gyűrűt az eredeti helyére, majd a gyurmán készült lenyomatot később mérd meg. Ügyelj rá, hogy ne deformálódjon el a korong és a lenyomat körvonala! Itt is kulcsfontosságú a türelem, várd ki a megfelelő pillanatot!

Lebukásveszély 1-10-es skálán : 6

5. Deríttesd ki mások segítségével

Anyos

Legtöbbször van lehetőség arra, hogy információt szerezzünk szerelmünk édesanyjától, testvérétől, vagy barátnőitől a gyűrűméretet illetően, azonban ez is rendkívül rizikós lehet, hiszen sajnos nem mindenki tudja tartani a száját. Éppen ezért légy óvatos, igyekezz olyan személyt keresni, akiben maximálisan megbízhatsz, és biztos vagy benne, hogy nem fogja kifecsegni a terved!
Ha lehet, akkor egy érzelmesebb, romantikus lelkületű személyre essen a választásod, aki biztosan nem képes rá, hogy elrontson egy ilyen fontos, életre szóló meglepetést!

Lebukásveszély 1-10-es skálán : 8

Hasznosnak találtad tanácsainkat, de még több tippre, ötletre van szükséged? Szeretnéd a lehető legtöbb információt begyűjteni a témában? Akkor remek hírünk van számodra!

Most teljesen ingyenesen letöltheted „Gyűrűméret lebukás nélkül – EXTRA” című tudásanyagunkat, amelyben Feil Róbert közel 15 év tapasztalatával nem kevesebb, mint 18 tanácsot ad a méret megszerzésére, ráadásul számos beszámolót olvashatsz kedves Ügyfeleinktől is, ők hogyan jutottak hozzá Párjuk ujjméretéhez!

Letöltöm a tudásanyagot!
Feillogokek
Ez a webáruház sütiket (cookie-kat) használ! A sütik elengedhetetlenek a weboldal megfelelő működéséhez és az anonim, felhasználói szokásokkal kapcsolatos adatok gyűjtéséhez, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Önnek. A sütik kezeléséről további részleteket a tájékoztatóban olvashat. A webáruház használatának folytatásával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába és az adatkezelési irányelveinkben foglaltakba.
0
Kosarad
 • A kosarad jelenleg üres.