5% Kedvezményt Ajándékozunk Neked, ha most időpontot foglalsz! Elfogadom az ajándékot!

Feil logo
Keresés
Keresés
Class fm 3 lanykeres a morning showban feil gyemantgyuruvel

Tripla lánykérés a Morning Showban FEIL gyémántgyűrűkkel!

2014 karácsonyához közeledve a Feil Attila és Feil Róbert a Morning Show műsorvezetőivel karöltve, azaz Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferenccel együtt szenzációs dologra vállalkozott. Közreműködésükkel ugyanis több millió hallgató izgulhatott három szerelmespár élő adásban történő lánykéréséért, amely során nem más került az újdonsült menyasszonyok ujjára, mint egy-egy káprázatos FEIL gyémántgyűrű.

Köszönjük a hihetetlen mennyiségű pályázatot!

Köszönjük a hihetetlen mennyiségű pályázatot a több ezer jelentkezőnek, a szerencsés – és boldog – nyerteseknek pedig gratulálunk!
Köszönjük a Class FM-nek, illetve a Morning Show remek műsorvezetőinek, azaz Sebestyén Balázsnak, Vadon Janinak és Szani Rolandnak, hogy ilyen remek partnereink voltak ebben a három “Class Eljegyzésben”, amelyet FEIL gyémántgyűrűink koronáztak meg!

Eljegyzes a morning showban

Class Eljegyzés a Morning Showban

A Class FM hullámain keresztül, illetve a Morning Showban azokat a hallgatókat kerestük, urakat és hölgyeket (!), egyaránt, akik már fontolgatják az esküvőt, ám valamilyen oknál fogva eddig mégsem hangzott el az a bizonyos nagy kérdés. A vállakozó szelleműek így a reklámszpotban elhangzó felhívás szerint küldhették el pályázatukat, amelyben röviden össze kellett foglalniuk a párjukkal való megismerkedésük történetét, kapcsolatukat és jövőbeli terveiket.

A felhívásra, ahogyan Sebestyén Balázs később többször is elmondta, várakozáson felüli, több ezer pályázat érkezett, ennyien szerették volna FEIL gyémántgyűrűvel megörvendeztetni kedvesüket. Hogy Balázs szavait idézzük: “Szóljatok, hogy kell még 250 darab gyűrű!”

A jelentkezések közül végül a Morning Show műsorvezetői szubjektív alapon választottak ki egy-egy szerencsést a Class Eljegyzések napján, azaz 2014. december 1-jén, 2-án és 3-án. Így aztán a három nyertes élő adásban, több millió hallgató füle hallatára tehette fel a nagy kérdést élete szerelmének, megkoronázva az IGEN-t egy-egy FEIL gyémántgyűrűvel.

A Class Eljegyzés FEIL gyémánygyűrűi

“A szeretet ünnepéhez közeledve szerettük volna három embernek, illetve három párnak különlegessé tenni a lánykérését.

Egy lánykérés minden esetben nagyszerű pillanat, ám úgy gondoltuk, hogy az élő adás varázsa, a több millió rádióhallgató szurkolása és a remek műsorvezetők, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rókóczi Feri, és persze Szani Roland riporter jelenléte megkoronázva FEIL gyémántgyűrűinkkel valóban feledhetetlenné teszi a lánykérést.

Ezért megálmodtunk három aranygyűrűt, egy sárgát, egy fehéret és egy vöröset, amelyeket egyenként 0,25 karátos, Top Wesselton (G) színű, VS1-es tisztaságú, briliáns csiszolású gyémántokkal készítettünk el” – mesélte Feil Róbert.

Ahogyan Feil Attila a Class FM riporterének kérdéseire válaszolva elmondta, a FEIL csapat több, mint 25 éve készíti gyémántgyűrűit szakértelemmel és szívvel egyaránt, amely idő alatt már több ezer lánykérés előtt álló úriembernek lehettünk segítségére, akárcsak most, a Class Eljegyzésben is.

Feil gyemantgyuruk

Első szerencsés nyertes párunk: Anita és Csaba

Csaba az alábbi levelet juttatta el a Class FM szerkesztőségébe, amellyel az egyik FEIL gyémántgyűrűre pályázott – sikerrel. Csabát a barátai “Gyűrűk urának” is hívják, mivel három eljegyzése is volt korábban, de az első kettő saját bevallása szerint meggondolatlanság volt. Most viszont úgy érzi, hogy tényleg az igazi mellett él, és ha nem jött volna ez a nagyszerű lehetőség, akkor is megkérte volna Anita kezét Karácsonykor.

Lanykeres az altalanos iskolaban 1

Csaba nyertes pályázata

“Juhász Csaba vagyok, 31 éves, párom, Antalicz Anita alsó tagozatos tanárnéni, 22 éves. Szeretnék jelentkezni a meghirdetett játékukra, így túl 3 menyasszonyon nem szeretném elhamarkodni a döntésemet… Újra.

A párommal elég különleges módon ismerkedtünk meg, imádok erről beszélni. Egy német költöztető cégnél dolgoztam, és éppen Spanyolország felé haladtunk, amikor az egyik kollégám, aki magyar, de soha nem dolgoztunk együtt korábban, beszélt a barátnőjével telefonon és

a háttérben lehetett hallani egy cuki kis édes hangot. Én pedig beleüvöltöttem a telefonba, hogy “Hahóó, add meg a számod!” Megadta…:) Életem legjobb döntése volt ez.

Miután beszéltünk telefonon, több ezer km távolságból, tudom, hogy nyálasan filmszerű a dolog, de éreztük mindketten, hogy ennek így kell lennie…így mikor hazaérkeztem a hosszú útról, elindultam a jelenlegi páromhoz idegenként…soha nem láttam előtte…és ez komoly, ugyanis bármerre jártunk a kollégámmal, valahogy a telefonom Facebook alkalmazása nem akart működni, így tulajdonképpen vakrandi volt az első találkozásunk.

Ami érdekes, hogy tulajdonképpen az első naptól együtt éltünk. 🙂 Leszámítva persze azt az időszakot amíg kint voltam külföldön és dolgoztam. Ezzel a munkával márciusban végleg szakítottam, így jelenleg Magyarországon dolgozom, és összeköltöztünk párommal. Soha senkit nem ismertem, aki jobb lenne, és nem is akarok. Az összeköltözés alkalmával is voltak gondjaink…például teljesen kirabolták a házat, amit berendeztünk, de még nem költöztünk be – szóval az élet nem fenékig tejfel! 🙂 De imádunk élni utazni, együtt lenni, enni…mindent, ami közösen lehet csinálni! Nem szeretnék habozni tovább és megtenném ezt a lépést!”

Az első Class Elejegyzés FEIL gyémántgyűrűvel

Csabának alaposan sikerült meglepnie Anitát a, amikor a váratlan vendég egy egész stáb kíséretében betoppant az osztályterembe…

Csaba, állítása szerint reszketni kezdett, amikor megtudta, hogy ő lett az egyik szerencsés nyertes. A lánykérésre abban az általános iskolában került sor, ahol a leendő menyasszony éppen testnevelés órát tartott a kis diákoknak.

Az egyik csavar a történetben, hogy Anitának ekkor egyébként nem lett volna órája, de végül az iskola igazgatónőjével történő “szövetkezést” követően sikerült elintézni, hogy be kelljen mennie helyettesíteni. Így Csaba, a Class Fm riportere, Szani Roland kíséretében elindult az iskola felé, a mit sem sejtő Anitához.

Amikor betoppantak a terembe, mindenki ledermedt, pedig Csaba elmondása alapján Anitát igazán nehéz meglepni.

“Elérkezett a pillanat, amikor mindent megkaptam az élettől a te oldaladon, most szeretnék még többet és csak veled, ameddig élünk!”

– szólt Csaba vallomása, majd természetesen a nagy kérdés is elhangzott, amire egy örömkönnyes IGEN! volt a válasz. Bár a gyűrű felhúzása a nagy izgalomban kis híján elmaradt, Anita nem volt rest figyelmeztetni újdonsült vőlegényét, és milyen jól tette, hiszen a gyönyörű FEIL gyémántgyűrű tökéletesen passzolt az ujjára!

Anita eljegyzesi gyuruje

A második boldog nyertes párunk: Heni és Jani

Heni és párja már 14 éve vannak együtt, és bár van egy kislányuk is, a nagy kérdés még nem hangzott el. Jani azt ígérte, ha négy lánytestvérét “kiházasítja”, elveszi Henit. Ez bár már sikerrel megtörtént, Heni mégsem kapott gyűrűt, ezért úgy döntött, kezébe veszi az irányítást…

Heni eljegyzesi gyuruje

Íme, Heni története

Solymosi Henrietta vagyok, októberben lettem 30 éves, párom, Jani 32 éves és 14 éve élünk boldog párkapcsolatban, van egy gyönyörű kislányunk Blanka hercegnőnk.

Ő életem első és egyetlen szerelme, neki szintén én voltam az első szerelme, és még mindig érezzük a bizsergést, imádjuk egymást ugratni, imádunk hangosan veszekedni, kibékülni, egymás hanglejtéséből és nézéséből kitaláljuk a másik gondolatát.

Imádom benne, hogy igazi nőnek érzem magam mellette, mindig van valami apró meglepetése számunkra, például hétvégente ágyba hozza a reggelit és virágot anyának és lányának is. 🙂

Mindketten nehéz sorsú gyermekek voltunk, épp ezért neveljük gyermekünket a legnagyobb szeretetben. A páromnak 4 lánytestvére van, akiket szinte ő nevelt fel, most októberben oltárhoz kísérte a legkisebbet is. Ekkor kapott egy nem túl szép megjegyzést arra vonatkozóan, hogy miért nem vett még el engem ennyi év után.

Igazából persze beszéltünk róla, de mivel népes és kicsit sértődékeny a rokonság, csupán anyagi megfontolás miatt nem keltünk egybe, és amúgy sem éreztük nagy szükségét egy papírdarabnak.

DE, mivel jövőre kistesót tervezünk, egyre többször utalok arra, hogy ha most az évfordulónkra (november 30) nem gyűrűt kapok, ellátom a baját 😀 Férfi révén, biztosan azt gondolja, hogy most is csak viccelek, de igazából most érzem elérkezettnek az időt a házasságunkra!

És imádnám, ha a sógornőim megpukkadnának az irigységtől a gyűrű láttán, illetve a párom is igazán meglepődne, és örülne is, ha én kérném meg őt. 🙂

“Legénykérés” a második FEIL gyémántgyűrűvel

A legénykérésre egy miskolci építkezésen került sor, ahol Jani dolgozott, a szervezésben pedig a főnöke is segített. A fiatalember nagyon meglepődött, de azonnal tudta, hogy mit tegyen. Elvette a gyűrűt, fél térdre ereszkedett és megkérte Heni kezét, aki lassan másfél évtizede a társa.

Heni izgatottan szorongatta a fehér arany, gyémántokkal foglalt FEIL gyűrű dobozát a kezében, amikor Szani Roland riporterrel megérkeztek az “ominózus” építkezés helyszínére, ahol Jani dolgozott. Egy lánykérés mindig izgalmas, feszült pillanat, no, de egy legénykérés…!

Egészen a negyedik emeletig kellett Heninek és Rolandnak “menetelnie”, hogy Heni feltehesse a 14 éve várt kérdést párjának.

“Szereztem egy gyűrűt, szerintem tudod, mi lenne a dolgod vele, örülnék, ha jövőre úgy mutatnál be, mint a feleségedet!”

– hangzott a legénykérés.

Szerencsére Janinak sem kellett több, a gyűrűvel a kezében fél térdre ereszkedett és egy kérdéssel válaszolt: “Drága kis szerelmem, leszel a feleségem?” Heni pedig végre kimondhatta azt a nagyon boldog IGEN-t, amire már olyan rég óta várt, és az ő ujjára is felkerült – az ismét tökéletesen passzoló – FEIL gyémántgyűrű.

Egy évvel később pedig megtartották az esküvőjüket, amiről Heni küldött is nekünk néhány képet, hiszen örök hűséget is FEIL gyűrűkkel fogadtak egymásnak.

Heni es jani eskuvoje

A harmadik szerencsés párunk: Brigi és Feri

Ferenc 18 évesen, immár húsz éve ismerkedett meg párjával Görögországban. Brigi a párja állítása szerint eleinte célozgatott a házasságra, de az végül elmaradt, “jól megvoltak” enélkül is. A leendő vőlegény azonban bevallotta: “Most már másképp látom a dolgokat, nagyon sajnálom, hogy ezt a dolgot eddig nem adhattam meg neki.”

A harmadik, FEIL gyémántgyűrűt érő történet

“Én egy 38 éves fickó vagyok, a párom, Brigi, most lesz ugyanennyi. 18 éves korunkban, Görögországban ismerkedtünk meg. Sok mindent átéltünk, de talán a legnagyobb próbatétel az volt, amikor a tűz martalékává vált addigi életünk.”

A szülők házának tetőterét építettük be, ahol tűz ütött ki. Amikor a tűzoltók elmentek, és felmentünk az emeletre, csak az eget láttuk a fejünk fölött… Mindenünk odalett, de innen is felálltunk.

Szóval “cefetül durva” évünk volt, sok megpróbáltatással, az édesapám is meghalt, de a párom, Brigi mindvégig mellettem állt, és támogatott. Két gyönyörű lányunk van.

A házasság eleinte számomra nem jelentett sokat, utána a gyerekek születésénél olyan elcsépelt lett volna, nem akartuk csak a z ő születésük miatt. Most már másképp látom a dolgokat, nagyon sajnálom, hogy ezt a dolgot eddig nem adhattam meg neki.”

Megerkezik az eljegyzesi gyuru 1
Brigi es feri a jegyes par

A megható Class Eljegyzés

A meglepetés lánykérésre Dunakeszin, egy magánoviban került sor. Az óvónőként dolgozó Brigi éppen a karácsonyi műsorra készült a csoportjával, amikor a remegő térdű Feri, a Morning Show riportere, és a gyémántgyűrűt felajánló Feil Róbert megérkezett. Róbert ezúttal is személyesen adta át a gyémántgyűrűt

“A mélyrepülés után ezzel a gyönyörű gyűrűvel szeretném meghálálni Briginek, hogy mindig mellettem állt!” – mondta Feri mosolyogva, amikor Róbert átadta neki az utolsó gyémántgyűrűt. Miközben a kis lánykérő csapat az óvoda épülete felé igyekezett, Feri elárulta, hogy idősebbik kislányuk az iskolában hallgatja a rádiót, ő pedig még puskát is írt a lánykéréshez, annyira izgul.

A kis ovisokkal Brigi épp a karácsonyi műsorra próbált, amikor Szani Roland kihívta a folyosóra a döbbent Brigit.

„Van egy dolog, amit sokkal régebben meg kellett volna tennem, de most itt állok, vagyis térdelek előtted, hogy bizonyítékot adjak az érzéseimnek. Tedd a kezed a szívemre, mert ez a szív kérdezi tőled, hogy hozzám jössz-e feleségül?”

– hangzott Feri megható vallomása, aki izgalmában még a puskájáról is elfeledkezett, de végül talán még az előre megírtnál is szebben tette fel a kérdést Briginek.

Az IGEN azonnal elhangzott a meghatott Brigitől, aki csaknem húsz éve várt erre a pillanatra, majd Feri szintén könnyekkel küszködve húzta fel a gyémántgyűrűt szíve hölgye ujjára.

Kapcsolodó blogbejegyzések

Kövesd blog oldalunkat ahol hasznos és színes cikkeket olvashatsz az ékszerek világáról!

Legyen felkészült

Kérje ingyenes tudásanyagainkat!

Feillogokek
Ez a webáruház sütiket (cookie-kat) használ! A sütik elengedhetetlenek a weboldal megfelelő működéséhez és az anonim, felhasználói szokásokkal kapcsolatos adatok gyűjtéséhez, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Önnek. A sütik kezeléséről további részleteket a tájékoztatóban olvashat. A webáruház használatának folytatásával Ön beleegyezik a sütik alkalmazásába és az adatkezelési irányelveinkben foglaltakba.
0
Kosarad
  • A kosarad jelenleg üres.