ARANYGYŰRŰ NYEREMÉNYJÁTÉK

 
Gyűrű

Nyerjen egy Aranygyűrűt!
2016. május 30-ig töltse ki a jelentkezési űrlapot, írja meg ismerkedésük és/vagy lánykérése rövid történetét, csatoljon mellé 2-3 fotót és vegyen részt sorsolásunkon. A sorsolás időpontja 2016. május 31-e. Fődíjunk egy arany gyűrű rendelésére érvényes 100.000 Ft-os utalvány. Az utalvány 2016. december 31-ig felhasználható, és készpénzre nem beváltható.

+Különdíj
És ez még nem minden! A FEIL az Aranygyűrű kisorsolása mellett értékes tárgyi nyeremény különdíjjal is jutalmazza az általa legjobbnak, legcukibbnak, legötletesebbnek, legromantikusabbnak ítélt történeteket!

Hogyan vehet részt a Nyereményjátékon?
1. Töltse ki a jelentkezési űrlapot. Jelentkezési határidő 2016. május 30.
2. Írja meg nekünk lánykérése és/vagy (amennyiben még nem volt) Kedvesével való megismerkedésének rövid történetét.
3. A történet mellé csatoljon 2-3 fotót a lánykérésről és/vagy Önről és a Párjáról.

Arany gyűrű

Jelentkezési űrlap

Feltöltési kisokos:
A jelentkezéshez minimum 1 kép feltöltése szükséges. Amennyiben csak egy képet kíván feltölteni kérjük az első tallózási mezőt használja! A képek neve lehetőség szerint ne tartalmazzon ékezetes vagy egyéb speciális karaktert. Ugyanazt a képet ne tallózza be többször! Kérjük ügyeljen arra, hogy a képek mérete képenként ne haladja meg a 2 MB-ot! Támogatott formátumok: jpg, jpeg, png, gif.
Kérdés esetén: hajnalka.farkas@feil.huA regisztrációval elfogadom a cég hivatalos játékszabályzatát.

Kérdezzen bátran!
+36 70 682 3000
info@feil.hu

Játékszabályzat mutatása/elrejtése
 

Nyereményjáték szabályzat

1. A nyereményjáték szervezője

A „FEIL Aranygyűrű” nyereményjáték (a továbbiakban: „Játék”) szervezője a Feil Diamond Kft. (székhely: 6725, Szeged, Vasgyár utca 6., cégjegyzékszám: 06-09-015157, a továbbiakban: „Szervező”).

2. A játékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet az a Magyarországon állandó, vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, 14. életévét betöltött személy (továbbiakban: „Játékos”), aki a www.feil.hu/aranygyuru honlapon, a nyereményjáték időtartama alatt regisztrál személyes adataival, valamint eleget tesz a Játékszabályzatban feltüntetett valamennyi feltételnek.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező alkalmazottai és hozzátartozói.

3. A Játék időtartama

A Játék 2015. december 8-án kezdődik, és 2016. május 30. napjáig tart. A sorsolás időpontja 2016. május 31-e.

4. A Játék leírása

FEIL Aranygyűrű

Regisztráljon nyereményjátékunkra a www.feil.hu/aranygyuru oldalon 2016. május 30-ig, vegyen részt a sorsoláson, és nyerje meg a FEIL Aranygyűrűt! A sorsolás időpontja 2016. május 31-e. Az utalványt arany gyűrű rendelése esetén lehetséges érvényesíteni. Az utalvány 2016. május 31-ig felhasználható, és készpénzre nem beváltható. További részletek és játékszabályzat awww.feil.hu/aranygyuru oldalon.

A játékban az alábbiak szerint lehet részt venni:

1. Regisztráljon a www.feil.hu/aranygyuru weboldalon 2016. május 30-ig.

2. Írja meg nekünk lánykérése és/vagy (amennyiben még nem volt) Kedvesével való megismerkedésének rövid történetét.

3. A történet mellé csatoljon 2-3 fotót a lánykérésről és/vagy Önről és a Párjáról.

És ez még nem minden! A FEIL az Aranygyűrű kisorsolása mellett értékes tárgyi nyeremény különdíjjal is jutalmazza az általa legjobbnak, legötletesebbnek talált történetet!

A promóciós weboldalon a Játékban történő részvétel feltételeként meg kell adni a Játékos vezeték- és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámát, a lánykérés és az esküvő (amennyiben lesz/volt) időpontját, csatolni kell a lánykérés, illetve a megismerkedés történetét, valamint minimum 2, de legfeljebb 3 db képet mellékelni a Játékban résztvevő Párról.

A nyereményjátékban való részvétel másik feltétele a Szervező hivatalos nyereményjáték szabályzatának Játékos általi elfogadása, amelyet a Játékosnak a regisztrációval egy időben kell megtennie.

A Játékosok a regisztrációval egyben hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a nevüket és az általuk beküldött nevezéseket a mellékelt képekkel együtt a Játék keretében a Szervező közzétegye a honlapján, valamint a Facebook oldalán.
(https://www.facebook.com/feil.hu?ref=hl és https://www.facebook.com/karikagyurugyarto.hu?ref=hl).

A Játékosok az adatkezeléssel, ill. annak megszüntetésével kapcsolatban bármilyen kérdéssel a Szervezőhöz fordulhatnak az alábbi elérhetőségeken:

+36 70 682 3000     info@feil.hu

A nyilatkozat szövegezése:

Jelen nyilatkozatommal tudomásul veszem, hogy a jelen honlapon keresztül rendelkezésre bocsátott személyes adataim (e-mail cím, telefonszám) a Szervező adatbázisába kerülnek, és azok a Szervező által harmadik félnek nem kerülnek továbbadásra. Jelen nyilatkozattal kijelentem, hogy részt kívánok venni a Feil Diamond Kft. által szervezett „FEIL Aranygyűrű nyereményjáték” elnevezésű nyereményjátékban, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Feil Diamond Kft.-től akcióival, termékeivel, szolgáltatásaival illetve más tevékenységeivel kapcsolatban marketinganyagokat kapjak. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes.

5. A nyerés feltételei

A nyereményjáték időtartama alatt minden, a www.feil.hu/aranygyuru weboldalon a feltételeknek megfelelő pályázattal regisztrált Játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.

6. Nyeremények

A Játék nyereményét a Játék leírása tartalmazza. Az 1 db FEIL Aranygyűrű sorsolás útján, véletlenszám-generáló számítógépes programmal, a Szervező három munkatársának jelenlétében, hivatalos jegyzőkönyv elkészülte mellett kerül kiosztásra.

A Szervező által meghatározott tárgyi nyeremény különdíjat a Szervező szubjektív szempontok alapján ítéli oda az általa kiválasztott pályázónak.

A nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók.

A nyertesek a nyerés tényéről azonnal, de legkésőbb három munkanapon belül értesítést kapnak a regisztrációkor megadott e-mail címre, valamint a nyertesek nevét a promóciós weboldalon is közzéteszik a Szervezők. A nyeremények átvételéről e-mailben és telefonon egyeztet a nyertesekkel a Szervező.

7. Egyéb

A nyereményjáték hivatalos weboldalának címe: www.feil.hu/aranygyuru, amely a nyereményjáték meghirdetett napjától üzemel határozatlan ideig.

A Szervező nem oszt szét jelen hivatalos játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt.

Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése az irányadó.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot, akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a Játék oldalán. A Játékra regisztráló Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. A Szervező bármely, a jelen Játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

A nyereményigények elévülése az összes, átadott nyeremény esetén:

2017. január 1.

 

Feil Diamond Kft.

Szeged, 2015. október 13