• Hűsítő Nyári Kedvezmény Kavalkád
    Hűsítő Nyári Kedvezmény Kavalkád
  • Terveztessen egyedi ékszert
    Terveztessen egyedi ékszert
  • Ékszer tervezési utalvány
    Ékszer tervezési utalvány

Karikagyűrű

Karikagyűrűk egyedileg, az Ön elképzelése szerint

KARIKAGYŰRŰ EGYEDILEG, AZ ÖN ELKÉPZELÉSE SZERINT

Küldetésünk, hogy Ön elégedett legyen.
Még a legelrugaszkodottabb elkézeléseket
is megvalósítjuk.

Tudásanyagainkat ingyenesen letöltheti

Hosszú évek évek tapasztalatát szeretnénk megosztani Önnel, amelyeket az ékszer gyártás és kereskedelem területén töltöttünk el. Hiszem hogy sok olyan dolgot tanulhat meg a tudásanyagokból ami által Ön is egy kicsit szakértővé válik az ékszer téámában, és így bárhol is térjen be egy ékszerboltban, biztos hogy képes lesz jó döntést hozni.

Tekintse meg tudásanyagainkat a legkülönbözőbb témákban, és töltse le most ingyenesen azt ami az Ön számára hasznos lehet.

Tudásanyagainkat ingyenesen letöltheti
Rendelje meg ujjmérő eszközt most és a FEIL Gyűrű Kisokos kíséretében díjmentesen kiszállítjuk Önnek!

Ingyenes ujjmérő eszköz

Az ajándék ujjmérő eszközzel és a FEIL Gyűrű Kisokossal megoldást nyújtunk Önnek az ujjméret pontos megállapításához.

A gyűrű kiválasztása során az egyik legkardinálisabb feladat az ujjméret helyes meghatározása.

A legjobb természetesen az, ha a méretvétel, szakember segítségével történik, ugyanakkor ha erre valamilyen oknál fogva nincs lehetőség, remek megoldás lehet ingyenes ujjmérő eszközünk a multisizer.

Rendelje meg az ujjmérő eszközt most és a FEIL Gyűrű Kisokos kíséretében díjmentesen kiszállítjuk Önnek!

Megrendelem az ingyenes ujjmérőt

Üdvözlöm! Én Papp Anikó vagyok és hiszem, hogy tudok segíteni Önnek

Bátran kereshet engem, kérjen visszahívást vagy írjon nekem üzenetet!

Több mint 100 000 telefonhíváson és 70 000 email megválaszolásán túl, sok olyan kérdéssel találkoztam, ami ilyenkor felmerül Önben. Tudom, hogy szeretne jó döntést hozni, ezért engedje meg, hogy levegyem a válláról a terhet és megoszthassam Önnel a tapasztalataimat az Ékszer tervezés és kiválasztás kapcsán.

Bátran kereshet engem, kérjen visszahívást vagy írjon nekem üzenetet. Rövid időn belül felkeresem Önt, és megoldást fogok nyújtani bármilyen kérdésről is legyen szó.

Papp Anikó vagyok és hiszem, hogy tudok segíteni Önnek
Időpontfoglalás

Jöjjön el személyesen bemutatótermünkbe

Célunk, hogy Ügyfeleink ne csak egy terméket vásároljanak, hanem, hogy valódi élményként éljék meg a kiválasztás folyamatát.

Bemutatótermünkben lehetősége van személyesen egyeztetni szakértőkkel, akik közel 30 év tapasztalatát osztják meg Önnel.

Számunkra fontos hogy nyugodt és exkluzív környezetet biztosítsunk Önnek, ezért kizárólag időpontra fogadjuk Ügyfeleinket, hogy a teljes figyelmünket Önnek tudjuk szentelni.

Látogasson el hozzánk Ön is, ugyanis hisszük, hogy egy igazi élményt tudunk nyújtani az Ön számára az ékszer megtervezése vagy kiválasztása során.

Kérjen időpontot az ügyfélszolgálatunktól!

Megtervezzük és megalkotjuk
a személyre szabott karikagyűrűjét

Cégünk lehetőséget nyújt arra, ha egyedi elképzelései vannak, vagy olyan gyűrűt szeretne ami teljesen egyedi, akkor az Ön elképzelése szerint megtervezzük álmai gyűrűjét, és kivitelezzük az Ön számára.

Az egyik lehetőség hogy az Ön fantáziája szerint megrajzoljuk a gyűrűt, és utána részletesen megtervezzük Önnek.

A másik lehetőség, hogy ha esetleg az interneten böngészve, rátalál egy gyűrűre, vagy esetleg több gyűrűből részleteket kiragadva képzeli el az Ön egyedi gyűrűjét, a képeket összegyűjtve, és a közös tervezés után, szintén kivitelezni tudjuk Önnek álmai gyűrűjét.

A weboldalunkon található karikagyűrűket is számos módon tudja módosítani, vagy egyedivé alakítani. Változtathat a modellek színén, szélességén, vastagságán, profilján, felületén, vésésén, kövek méretén, fajtáján, és mennyiségén.

Kérjen árajánlatot egyedi tervezésű karikagyűrűjének elkészítésére!

Egyedi karikagyűrű tervezés - Árajánlatkérés
Gyűrűfajták és viselési szokásaik

GYŰRŰFAJTÁK ÉS AZOK VISELÉSI SZOKÁSAI

A karikagyűrű önmagába visszatérő formájának köszönhetően régóta a végtelenség, a soha el nem múló érzelmek és az örök szerelem szimbóluma, ezáltal pedig az egybekelés tradicionális jelképe is. A következőkben összegyűjtöttük a lánykéréshez és a házasságkötéshez kapcsolódó ékszereket, sőt azt is megtudhatjátok, hogy melyik gyűrűt hol és mikor szokás viselni!

 

MINDENT A KARIKAGYŰRŰRŐL

Manapság a legtöbb esetben a lánykérés eljegyzési gyűrűvel történik, majd a pár közösen kiválasztja a karikagyűrűt, amelyet majd a házasságkötés alkalmakor húznak fel egymás ujjára. A tökéletes, életre szóló karikagyűrű megtalálása és kiválasztása nemcsak racionális szempontokon alapuló, financiális, hanem komoly érzelmi döntés is, éppen ezért rendkívül fontos, hogy olyan gyűrűt válasszunk, amelyre bármikor örömmel pillantunk. Az alábbiakban sorra vesszük, mi mindenre kell odafigyelni a tökéletes karikagyűrű kiválasztásánál!

Mindent a karikagyűrűről
Mit vésessünk a karikagyűrűbe?

MIT VÉSESSÜNK A KARIKAGYŰRŰBE?

A legtöbb párban felmerül az igény, hogy az összetartozásukat szimbolizáló karikagyűrűiket még különlegesebbé, egyedibbé tegyék, és ennek a legelterjedtebb formája nem más, mint az ékszer belső felébe vésetett felirat. Ugyanakkor, mivel ez a vésés – akárcsak egy tetoválás –, örökre szól, nem is olyan egyszerű eldönteni, mi legyen az.

 

AZ ELJEGYZÉSI ÉKSZER VISELETE AZ ESKÜVŐ UTÁN

A legtöbb ifjú feleségben felmerül a kérdés, mi legyen az elsőként kapott gyűrű sorsa az esküvő után. Mivel egyáltalán nem mindegy, hogy köves gyűrűvel, esetleg karikagyűrűvel jegyeztek el, segítségképpen összegyűjtöttük a három leggyakrabban előforduló helyzetet, illetve, hogy melyik esetben mit kell tennie a menyasszonynak az ékszerekkel.

Az eljegyzési ékszerek viselése az esküvő után
Íme, egy részlet a Feil Attila gyémántgyűrű specialistával készült interjúból,
amelyet az Esküvő Divat magazin készített vele a karikagyűrű vásárlás előtt állóknak.

(ED): Mi az első kérdés, ami a karikagyűrű vásárlásakor felmerül?
(FA): Mindenek előtt a gyűrűméret meghatározása az első lépés. Fontos, hogy a méretvétel a kívánt, elképzelt szélességű gyűrűvel történjen, és ne keskenyebbel. Sok ékszerboltban nem veszik ezt figyelembe, így tévesen határozzák meg a méretet.

(ED): A női és a férfi karikagyűrűk egyformák, vagy előfordulhat, hogy eltérnek egymástól?
(FA): Ugyan nem gyakran, de megesik, hogy a pár tagjai különböző gyűrűkbe szeretnek bele. Ilyenkor aggódva kérdezik tőlünk, hogy ez probléma-e, vagy, hogy egyáltalán szokás-e. Mi erre azt szoktuk felelni, hogy mivel egy olyan szimbólumról van szó, amelyet egész életükben a kezükön fognak viselni, ezért az az elsődleges, hogy olyan gyűrűt válasszanak, amelyre bármikor örömmel pillantanak majd. Szerencsére eddig mindig sikerült megoldanunk, hogy a különböző stílusú gyűrűkbe olyan elemeket csempésszünk, amelyek végül összhangot teremtenek a két ékszer között.

(ED): Ezzel a megoldással kétségkívül egyedi gyűrűket tudtok alkotni.
(FA): Így igaz. Jelenleg a legnagyobb trend egyébként is az egyediségre való törekvés, ma már a párok egyre bátrabb igényekkel állnak elénk.

(ED): Milyen módon lehet egy gyűrűt egyedivé varázsolni?
(FA): Többféleképpen is egyedivé tehetünk egy gyűrűpárt. A fémek, illetve a színek arányainak változtatásával, a felületkezeléssel, különleges vésésekkel és motívumokkal, a kövek számával, színével, formájával és elrendezésével kiválóan lehet játszani. Kedvelt megoldás a gyűrű belsejébe vagy külső felébe egyedi üzenetet vésetni, de ma már az átlagtól élesen eltérő formák, például a négyszögletes gyűrűk is kivitelezhetőek. Szerencsére elmondhatom, hogy a mi egyik legnagyobb erősségünk éppen az, hogy nem szabunk határokat a kedves pároknak, még a legelrugaszkodottabb elképzeléseket is megvalósítjuk.

(ED): Említetted a köveket… Melyik a jellemző választás a karikagyűrűbe, gyémánt vagy cirkónia?
(FA): Néhányan úgy vannak vele, hogy inkább az eljegyzési gyűrűbe foglaltatják a nagyobb, látványosabb követ, és a karikagyűrűbe már cirkóniát rakatnak. Ugyanakkor a legtöbb ügyfelünk a karikagyűrűt is gyémánttal készítteti el, mondván, ebbe az ékszerbe is az örökkévalóság szimbóluma való. Ha a költségek csökkentése is szempont, akkor általában kevesebb követ kérnek a karikagyűrűbe, viszont az gyémánt.

(ED): Ha már az árról beszélünk… Mennyire számít manapság az ár a pároknál, amikor karikagyűrűt választanak?
(FA): A mi tapasztalatunk szerint a párok egyre inkább keresik és fizetik meg a minőségi ékszereket és ezzel együtt azt a kivitelezőt, aki valóban egy életre készíti el az adott modellt. Így az anyagvastagságot tekintve a masszívabb modellek a legkelendőbbek, éppen ezért a FEIL gyűrűket például 1,4 mm-es vastagság alatt nem is lehet megrendelni. Ezzel kapcsolatban több esetet is meg tudnék említeni, amikor olyan ügyfelek kerestek meg bennünket, akik az olcsó árak láttán elcsábultak, és máshol vették meg a gyűrűiket, viszont nem tájékoztatták őket, hogy a vékonyfalú – tehát olcsóbb – gyűrű könnyebben deformálódik, sérül. Így a mi segítségünket kérték, hogy készítsünk nekik olyan ékszert, amely egész életükben tartósan szimbolizálja a szerelmüket. Természetesen a régi gyűrűik se mentek kárba, mivel beszámítottuk az új ékszerbe, és így végül mindenki maradéktalanul elégedetten és boldogan távozott.

(ED): Beszéljünk kicsit a trendekről! Milyen irányok várhatóak a jövőben?
(FA): Nehéz jóslásokba bocsátkozni, hiszen az általunk is használt legmodernebb technológiák által olyan távlatok nyíltak meg, hogy a lehetetlen szinte nem is létezik. De akár ha csak a gyémántokat nézzük, egyre többen keresik a színes köves karikagyűrűket. Ma már egyértelmű igény van a színes gyémántokra, a kékre, a zöldre és a pinkre – ezeket, bár nagyon ritkák, mi tudjuk biztosítani a kedves pároknak. A 3D formatervezés által ráadásul már jó ideje új dimenziók nyíltak meg az ékszerszakmában, és hódítanak a különleges és formabontó modellek. 2016-ban jómagunk is újabbnál újabb formavilágú FEIL kollekciókkal jelenünk meg, tehát érdemes követni minket a különböző platformokon, mert számos újdonságra számíthat tőlünk a nagyközönség.

 
Ossza meg az ismerőseivel amit karikagyűrűkről olvasott!
FEIL

Kedves Látogató!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns ajánlatokat biztosítsunk Önnek. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva elérheti.