FEIL Ékszer Logo
 
 

A “FEIL Gyűrű Sztori” Nyereményjáték 50 000 Ft-os vásárlási utalványt érő története

Kisorsoltuk a “FEIL Gyűrű Sztori” Nyereményjáték nyertesét
Olvassa el az 50 000 Ft-os vásárlási utalványt érő történetet!

FEIL Gyűrű Sztori Nyereményjáték

A FEIL csapata mindig szívén viselte gyűrűinek sorsát, ezért arra kértük kedves Ügyfeleinket, írják meg nekünk, hogyan került átadásra a lánykérés során a gyűrű, vagy, hogy szereti-e a viselője. Fődíjunk egy 50 000 Ft értékű FEIL vásárlási utalvány volt, amelyet a “FEIL Gyűrű Sztorik” közül sorsoltunk ki. Mivel megannyi, szívünknek kedves elbeszélés érkezett, nem csak a nyertes lánykérésének történetét osztjuk meg, hanem további három másikat is. Jó olvasást kívánunk hozzájuk!

Kun Károly - az 50 000 Ft értékű FEIL Vásárlási Utalvány nyertese

Károly lámpalázát legyőzve a Dublinba tartó repülőgép 180 fős utazó-közönsége előtt tette fel a a nagy kérdést szerelmének, Andinak...

Még január közepén jártam a budapesti bemutatótermetekben, ahol a hölgyek nagyon készségesen segítettek a megfelelő gyűrű kiválasztásában. Két héttel a tervezett dublini utazásunk előtt vásároltam meg a vörösarany eljegyzési gyűrűt, benne az apró brilliánssal. A kezét Írországban szerettem volna megkérni, ezért sokat töprengtem, hogy hogyan csempészhetem fel a gyűrűt a gépre dobozzal együtt. Mivel azonban egy poggyásszal utaztunk (ráadásul ő csomagolt be), úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok, ezért egy kis papírba göngyöltem a gyűrűt és a pénztárcámban rejtettem el.

Andi vágya az volt, hogy kettesben legyünk, amikor felteszem neki a nagy kérdést valahol a tengernél, de a tervezett helyszínt (Moher-sziklák Írországban) sajnos már jó előre kitalálta. Ezért rögtönöznöm kellett, és egy olyan alkalmat kellett találnom, amire igazán nem számít.

Andi eljegyzései gyűrűje

A repülőúton odafelé egész végig pörgött az agyam, mivel arra gondoltam, milyen lenne, ha a mikrofonban, a 180 fős repülőgépen kérném meg a kezét. Arra biztos nem számít, bár nem ketten vagyunk, hanem picit többen. Aztán elhessegettem a gondolatot, de mégis fantáziáltam arról, hogy kint állok és legyőzöm a lámpalázam - lassan kezdett is összeállni bennem egy beszéd és szépen felépítettem magamban, hogy mit mondanék. A helyzet is adott volt, mert teljesen véletlenül pont a legelső sorba (1A és 1B ülésekre) kaptunk jegyet, kint sütött a nap, nem volt turbulencia és a tengernél voltunk, a vágyott lánykérős helyszínen.

Akkor szántam el magam cselekvésre, amikor kb. 50 perccel a leszállás előtt bemondta a stewardess, hogy megkezdik a leszállást. Akkor felálltam és azt mondtam Andinak, hogy sétálok egyet, elgémberedtek a lábaim. Hátramentem a a légiutaskísérőkhöz és elmondtam nekik a tervemet, amire felcsillant a tekintetük. Szerettem volna őket is bevonni és szerencsére abszolút partnerek voltak benne. Ekkor ugrott meg bennem igazán az adrenalin-szint!

Előre sétáltunk, ahol beavatták a többi kollégát is, majd elmagyarázták, hogyan kell használnom a mikrofont. Közben próbáltam előkotorászni a pénztárcámból a gyűrűt, eléggé férfiatlan módon. Andi szerencsére ebből semmit nem vett észre, éppen olvasgatott. Miután ezzel megvoltam, megfordultam, lenyomtam a gombot és el kezdtem beszélni. Senki rám sem hederített, úgyhogy tudtam, hogy valamit nem jól csinálok.

Mindeközben rám szegeződtek a tekintetek, tudtam, hogy végre élő adásban vagyok! Az előtte szépen megszerkesztett beszéd szétesett a fejemben, de aztán sikerült pár értelmes mondatot kinyögnöm (amik, így visszagondolva, nem is annyira értelmesek). Tehát valahogy így szólt, amit mondtam, természetesen magyarul:

Jó estét kívánok... illetve jó napot kívánok! Azt gondolom, hogy erre a napra mindannyian emlékezni fognak. Be kell, hogy valljak Önöknek két dolgot. Az egyik, hogy nem szeretem a repülést, most mégis itt vagyok. A másik, hogy nem tudok nagyobb tömeg előtt beszélni, most mégis Önök előtt állok és beszélek. A mai napon nem egyedül utazom, itt van a barátnőm is, akivel három éve ismerjük egymást, lassan egy éve vagyunk együtt... és arra szeretném őt most megkérni, hogy legyen a feleségem!

Mikor a legelső mondatokat kimondtam a mikrofonba, ő rám nézett és ragyogott a szeme, a fejét ingatta és azt mondhatta magában, hogy "Te nem vagy normális"... Nem mertem ránézni, mert éreztem, hogy eltörik a mécses és az emelkedett pillanatban elsírom magam. Néha rásandítottam és rámosolyogtam, kínomban nevettem, makogtam, de csak elmondtam, amit akartam.

A végén mindenki nagy tapsban tört ki, én pedig letérdeltem Andi elé és elővettem az addig a hátam mögött szorongatott gyűrűt. Miután felhúztam az ujjára, megcsókoltuk egymást és még mindig tapsolt. Ekkor vissza akartam tenni (sikertelenül) a mikrofont a helyére, szerencsére egy légiutaskísérő a segítségémre sietett. Andi felállt, hozzám lépett és majd mielőtt még egyszer megcsókolt volna, ennyit mondott: "Igen!" Amilyen sután csináltam az egészet, fel sem tűnt, hogy nem is kérdést tettem fel neki, így persze nem is tudott nekem igenlő választ adni. De a vége egy IGEN lett!

Andi és Károly - Eljegyzés a repülőn

Nem gondoltam volna, hogy veszem ehhez a bátorságot, mert sem én, sem ő nem vagyunk exhibicionisták, de megtörtént és mindketten örömmel fogunk visszagondolni azokra a pillanatokra!

Köszönöm, hogy ilyen gyönyörű eljegyzési gyűrűvel járultatok hozzá Életünk egyik legszebb pillanatához!

Károly és Andi átvették az 50 000 Ft értékű FEIL Vásárlási Utalványt

Károly és Andi átvették az 50 000 Ft értékű FEIL Vásárlási Utalványt

Miután a nagyon boldog Károlyt felhívtuk a jó hírrel, nem sokára el is látogattak menyasszonyával, Andival együtt budapesti Bemutatótermünkbe, hogy átvegyék Feil Róberttől a díjnyertes “FEIL Gyűrű Sztoriért” járó jutalmukat. A nyeremény átvételét követően Károly és Andi elmesélték Róbertnek, hogy hamarosan életük egyik legnagyobb kalandjába vágnak, ugyanis Bora Borára költöznek egy időre, viszont nagyon örülnének, ha a karikagyűrűik még a nagy utazás előtt elkészülnének.

Kihasználva a remek alkalmat, illetve az 50 000 Ft értékű FEIL Vásárlási Utalványt, Róbert szakértelmének segítségével Andi és Károly sikeresen ki is választották álmaik karikagyűrűjét,

egy letisztult és elegáns rozé arany gyűrűpárt, amelybe ráadásul az a tőlünk kapott ajándék gyémánt kerül majd, amelyet Károly szintén a lánykérés történetéért kapott - még a fődíj sorsolása előtt.

Kormos Zsolt - Lánykérés csali-gyűrűvel

Zsolt igen rafinált módját választotta a lánykérésnek, amelyben jövendőbeli menyasszonya megtréfálásában kulcs szerepet játszott egy Kínából érkezett, gyűrűnek álcázott bögre is...

Először is szeretném megköszönni a minőséget, a kedvességet és figyelmességet, ami az eljegyzés gyűrű kiválasztását, megrendelését és átvételét övezte.

A gyűrű átadásának a következő a sztorija: minden előre el volt tervezve és meg volt komponálva. Nem szeretem az előre kiszámítható dolgokat, sejtettem, hogy az elkövetkező síelős utunkon számít a “kiválasztott” a kiválasztott gyűrű átadására. Nyilván nem így történt.

Egy szombat reggelen döntöttem el, hogy most van itt a pillanat. Pizsamában felkelve, előre gondolkodván, megkérdeztem, kér-e kávét. Így tudtam, hogy ha igen, nem fog felkelni az ágyból és így tudok ügyködni a tervem végrehajtásán. Megfőztem a kávét, magamnak is, amit kell, így a konyhából kiszűrődő zajok nyújtották az alibit a "merénylet" elkövetéséhez.

Lánykérés csali eljegyzési gyűrűvel

Napokkal korábban elrejtettem a merénylet helyszínen a nappaliban az eszközöket: 1 db karikagyűrűs fehér bögre dobozban, 1 db FEIL gyűrű. A tálcát a kávé helyett megpakoltam evőeszközökkel és néhány műanyag üres tálkával. Mindezt azért, hogy jól csörögjenek majd a nappali kövezetén. A nappali süllyesztve van a hálószobához képest, így könnyen elakad a láb a szintkülönbség miatt.

Merénylet lépései: tálcával a kezemben "elbotlottam", hatalmas csörömpölést okozva ezzel. Térdre estem - kvázi ezzel legalizálva a térdelést -, mire a párom ijedten kirohant a szobából.

Ekkor már a kezemben tartottam a bögrét, aminek csak a gyűrű fogantyúja látszott ki a díszcsomagolásból.

Csali eljegyzési gyűrű

Megkértem a kezét, mondjuk nem értette, hogy lehet egy jegygyűrű ennyire nagy és ronda, de igent mondott.

Próbáltam kivenni a gyűrűt (a bögrét) a dobozából, de a pohár része beszorult, persze ekkor sem esett le neki a turpisság. Kis segítséggel megoldottam, de nem értette a helyzetet…

Mivel temperamentumos a drágám, rögtön elővettem a valódi gyűrűt, nehogy a Kínából nehezen beszerzett bögre lássa a kárát. Mivel másodjára is igent mondott, nyugodtan fogyasztottuk el a kávénkat; miután összeszedtük a az elejtett tálca romjait.

Molnár Zoltán - Lánykérés Malajziában a 86. emeleten

Zoltán és párja életében meghatározó jelentőséggel bír az utazás, így Zoltán nem is választhatott volna alkalmasabb helyszínt a lánykérésre, mint egy távol-keleti ország ikertornyának 86. emeletét.

Lassan egy éve, hogy felmerült bennem a gondolat, hogy több éves sziklaszilárd kapcsolatunkat egy magasabb szintre emeljem, s eljegyzem páromat. Mivel mind a ketten az utazás megszállottjai vagyunk, sőt megismerkedésünk is egy távoli országban történt, úgy gondoltam, stílszerű lenne közös életünk eddigi fázisát egy közös utazás keretein belül lezárni, s továbblendíteni valami nagyobb, valami komolyabb felé. Így esett választásunk egy távol-keleti helyszínre, egész pontosan Kuala Lumpurra (Malajzia).

Látogatásunk második napján felkerestük a város méltán híres ikertornyait, ahol eredeti terveim alapján a leánykérés a két tornyot összekötő hídon történt volna, szimbolizálva két külön életünk egy bizonyos ponton történő találkozását és az egymáshoz fűződő örök kötelék meglétét.

Sajnos ott jártunkkor pont renováláson esett át a két épület közti átjáró, így korábbi törekvésem a helyszínt illetően meghiúsulni látszott.

Lánykérés Kuala Lumpurban

Eltökéltségem ellenben továbbra is rendületlen volt, így gyors megoldást keresvén a kettes torony 86-ik emeletén lévő kilátóra esett választásom. Korábbi tervezgetéssel ellentétben csupán azzal nem számoltam, hogy a helyszínen nem csak ketten leszünk, de utólag visszatekinteni ez nem is számított. Már nem.

Párom felérkezvén buzgón rávetette magát az egyik szabad távcsőre és vadul kémlelni kezdte az alattunk elterülő hatalmas várost 400 m-es magasságból.

Ekkor éreztem, hogy ez az a pillanat, melyre oly rég óta készültem, megteszem, és most teszem meg. A távcső elé helyeztem az Önök által készített páratlan szépségű eljegyzési gyűrűt, ezzel megakadályozva a lenyűgöző kilátást.

Párom zavarodottan feltekintett a távcső mögül, majd megdöbbenve tapasztalta, hogy én addigra fél térdre ereszkedtem, ujjaim között a csodálatosan csillogó gyűrűvel. És feltettem a nagy kérdést.

Abban a pillanatban nem futottak át agyamon magasztos gondolatok, nem állt meg az idő sem. Nem gondolkodtam azon, hogy a kérdésre többfajta kimenetellel rendelkező válasz is érkezhet. Egyszerűen tudtam. Tudtam mert évek óta haladunk egymás felé s ezen törekvésünk a továbbiakban sem lesz másképp.

A válasz egyértelmű és jól hallható IGEN volt. :) Az ováció természetesen nem maradt el.

Páromat rögtön elbűvölte a frissen ujjára húzott fehérarany, gyémánt berakásos eljegyzési gyűrűje, s az osztatlan sikernek örvend azóta is környezetünkben. Így történt meg kapcsolatunk egyik legmeghatározóbb és legfeledhetetlenebb élménye, melyre minden bizonnyal éltünk végéig nosztalgiával és boldogan tekintünk vissza. Egy különleges gyűrűvel, a világ másik végén.

Lánykérés Kuala Lumpurban

Bársony Zsolt - A széf kincse

Zsolt igazi próbatételt eszelt ki párjának lánykérés gyanánt.
Kedvesének egy szabaduló szobában kellett helytállnia, és kódokat megfejtve az utolsó széf kincsére bukkannia...

Röviden összefoglalnám életem eddigi legizgalmasabb és egyben legjobban várt estéjét.

Menyasszonyommal még csak egy éve ismerjük egymást, de valahogy már rögtön az elején mind ketten tudtuk a másikról, Ő az igazi. Igen az a nagy betűs Ő, akiről szólnak a giccses filmek és a csöpögős dalok. Aki mellett szívesen ébredsz 20 év múlva, vagy akit mindig is elképzeltél gyermekeid anyjának.

Eljegyzési gyűrű

Mikor megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy jó lenne ezt megpecsételni, rögtön tudtam, nem lehet csak úgy egyszerűen egy vacsi mellet feltenni a nagy kérdést. Így jött a szervezés. Persze, mint 21. századi kütyü imádó pasi rögtön az internethez fordultam segítségért. Hazudnék, ha nem találtam volna jó ötleteket, de nem akartam, hogy ez másoknak szóljon, hisz ez a mi esténk. Különlegeset akartam, de nem olyat, amit mások a netre feltesznek.

Felhívtam a barátokat, és családtagokat is, hogy ők mit tanácsolnak. Majd, már nem is tudom, kitől jött az ötlet: szabaduló szoba. Egyből tetszett. És mivel párom már sejtette a leánykérést, olyan kellet, amire biztosan nem gondol.

Sikeresen mindent leszerveztem, pár közeli baráttal mentünk el közösen esti programként. Persze, kis párom semmit sem sejtett. Annyira nem, hogy elég nagy fejtörésbe került rávennem, hogy miért ne mondjuk le a programot. Hogy őszinte legyek, elég nagy pánikba estem, de valahogy sikerült rávennem végül. A szabaduló szoba témája a bankrablás volt.

A cél az utolsó nagy széf kinyitása volt, amire egy óránk volt. Eleinte elég döcögősen ment a játék, féltem, mi lesz, ha nem tudjuk teljesíteni, de végül belejöttünk, főleg az én kedvesem. Annyira, hogy mikor kinyitotta a széfet, elmondása szerint fel se tűnt neki a gyűrű, csak azon gondolkodott, mit kell tenni a következő zár kulcsához.

Valahogy akkor kezdett feleszmélni, mikor letérdeltem elé. Hogy őszinte legyek, az addigi magabiztosságom elhagyott. Tudtam, hogy szeretjük egymást, és nem mondhat mást, de akkor is, a kérdés utáni egy-két másodperc óráknak tűnt. Még az is megfordult a fejemben, hogy most fog kidobni és a többi. Persze, a válasz szerencsére tipikus párom volt: "De hülye vagy, persze hogy igen, úgy szeretlek!"

Eljegyzési gyűrű

Szívből Gratulálunk!

Reméljük, játékunkkal sok örömet okoztunk minden kedves résztvevőnek!
Amennyiben elsőként szeretne értesülni hasonló játékainkról, eseményeinkről, akcióinkról kövesse Facebook oldalunkat és iratkozzon fel értesítési listánkra!

Olvassa el kapcsolódó tartalmainkat is!

FEIL Ékszer

Kedves Látogató!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns ajánlatokat biztosítsunk Önnek. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva elérheti.