FEIL Ékszer Logo
 
 

ESEMÉNYEK A FEIL ÉLETÉBEN

ESEMÉNYEK A FEIL ÉLETÉBEN

A FEIL Márkát jó néhány helyen láthatta már, többek között különböző trend műsorokban, magazinok hasábjain, illetve hátoldalán, valamint a legtöbb esküvő kiállításon is találkozhatott velünk. Örömünkre szolgál, hogy az ékszerszakmában szerzett nagy tapasztalatunknak köszönhetően egyre több magazinban, TV-, illetve rádióműsorban kérik ki a FEIL szakembereinek véleményét, ami által lehetőségünk nyílik segítenünk az embereknek a rendszeresen felmerülő kérdések megválaszolásában. Mindemellett elmondhatjuk, hogy jó néhány olyan nagyszabású, szenzáció értékű kampányt is megvalósítottunk - gyakran igen értékes nyereményekkel -, amelyek sokszor még a mi várakozásainkat is felülmúlták, hiszen több ezer embert mozgattak meg és tartottak izgalomban. Lássuk, milyen nagyszerű események történtek – és történnek – a FEIL életében!

Előadásom a Márkaépítők Szuperkonferenciáján a FEIL Márkáról - Feil Róbert beszámolója

Hálás feladatot kaptam, hiszen előadóként vehettem részt Magyarország I. Márkaépítő Szuperkonferenciáján, hogy a rendezvényen jelenlévő cégtulajdonoskoknak és marketing szakembereknek beszéhessek a FEIL márka születéséről, múltjáról és jövőjéről, valamint az évek alatt elért sikerekről.

Megtisztelő feladat és nagyon jó érzés volt az elmúlt 10 évem munkásságáról beszélni, ami a márkaépítést és a marketing tevékenységet illeti, megosztani a tapasztalataimat és egyben elmesélni a márkatörténetünket.

Tudjon meg többet az eseményről!

Elolvasom az összefoglalót

Előadásom a Márkaépítők Szuperkonferenciáján a FEIL Márkáról
Ilyen volt Weisz Fanni és Hajmásy Péter romantikus, Tündérerdei esküvője

Ilyen volt Weisz Fanni és Hajmásy Péter romantikus, Tündérerdei esküvője

Fanni és Péter augusztus 11-én fogadott örök hűséget egymásnak, meghitt esküvőjük pedig könnyeket csalt csaknem az összes jelenlevő szemébe.

Beszámolónkban exkluzív, máshol nem látható képekkel számolunk be a szerelmesek nagy napjáról, de Fanni arról is beszélt nekünk, milyen érzés volt felhúzniuk karikagyűrűiket, valamint viselnie különleges menyasszonyi ékszerét…

A részletekért kattintson a gombra!

Megnézem a beszámolót

Bemutatjuk Weisz Fanni különleges esküvői ékszereit

Weisz Fanni és kedvese, Hajmásy Péter nemrégiben fogadtak egymásnak örök hűséget káprázatos FEIL karikagyűrűikkel. A gyűrűkön kívül azonban egy különleges esküvői ékszer szettet is terveztünk, illetve készítettünk a menyasszony számára.

Eláruljuk, Fanni esküvői ékszerei rendhagyó módon születtek meg, hiszen azt, hogy milyenek is lesznek, meglepetésnek szántuk és csak az átadásukkor lepleztük le őket...

Tudjon meg többet a különleges ékszerekről!

Megnézem az ékszereket

Bemutatjuk Weisz Fanni különleges esküvői ékszereit
Leleplezzük Weisz Fanni exkluzív karikagyűrűjét!

Leleplezzük Weisz Fanni exkluzív karikagyűrűjét!

Weisz Fanni és Hajmásy Péter augusztus 11-én az általunk készített karikagyűrűkkel örök hűséget fogadtak egymásnak, amihez ez úton is szeretettel gratulál a FEIL csapata!

A gombra kattintva megismerkedhet az elkészült gyűrűkkel valamint megnézheti Fanni és Peti exkluzív videóját amelyben a karikagyűrűk kiválasztásáról osztanak meg exkluzív gondolatokat.

Megnézem a karikagyűrűket

Weisz Fanni és Hajmásy Péter átvették karikagyűrűiket és az esküvői ékszert!

A szépeséges Weisz Fanni és vőlegénye, Hajmásy Péter ismét budapesti bemutatótermünkben járt, ez az alkalom azonban minden várakozást felülmúlt.

Óriási izgalom övezte a látogatást, hiszen Fanni és Péter az elkészült karikagyűrűiket jöttek átvenni Feil Attilától, melyeket most láthattak először teljes pompájukban.

Az izgalmak fokozásaként Fanni azt a csodaszép FEIL ékszer szettet is átvette Feil Róberttől, amelyet kifejezetten az esküvőjére készítettünk számára…

Tudjon meg többet az eseményről!

Elolvasom a részleteket

Elkészült Weisz Fanni karikagyűrűje
Weisz Fanni megtalálta álmai karikagyűrűjét

Weisz Fanni megtalálta álmai karikagyűrűjét

Nagy örümünkre a szépséges Weisz Fanni vőlegényével, Hajmásy Péterrel együtt nem régiben budapesti Bemutatótermünkbe látogatott, hogy közelgő esküvőjükre kiválasszák életük egyik legfontosabb ékszerét, a karikagyűrűt.

A rendkívül jó hangulatú konzultáció során Feil Attila karikagyűrű specialista, és fia, Feil Róbert gyémántgyűrű specialista segítette a pár választását, ami a szebbnél szebb gyűrűket látva nem tűnt egyszerű feladatnak.

Ám ahogyan megpillantotta az egyik káprázatos, exkluzív modellünket, nem volt kérdés számára, hogy megtalálta álmai karikagyűrűjét...

Elolvasom a részleteket

Kisorsoltuk a 80 000 Ft értékű FEIL karikagyűrű vásárlási utalvány nyertesét!

Legújabb nyereményjátékunkban azt kértük a jelentkezőktől, meséljék el nekünk, hogyan hangzott el náluk az a bizonyos “nagy kérdés”, vagy, hogy hogyan ismerkedtek meg párjukkal. A játék fődíja pedig nem más volt, mint egy 80 000 Ft értékű FEIL karikagyűrű vásárlási utalvány.

Pályázatunkra rengeteg szívhez szóló történet érkezett, a szerencse azonban ezúttal Dr Szabó István mellé állt.

Ismerje meg a nyertes történetet!

Elolvasom a történetet

Kisorsoltuk a 80 000 Ft értékű FEIL karikagyűrű vásárlási utalvány nyertesét!
Kisorsoltuk a “FEIL Gyűrű Sztori” Nyereményjáték nyertesét

Kisorsoltuk a “FEIL Gyűrű Sztori” nyertesét

A FEIL csapata mindig szívén viselte gyűrűinek sorsát, ezért arra kértük kedves Ügyfeleinket, írják meg nekünk, hogyan került átadásra a lánykérés során a gyűrű, vagy, hogy szereti-e a viselője.

Fődíjunk egy 50 000 Ft értékű FEIL vásárlási utalvány volt, amelyet a “FEIL Gyűrű Sztorik” közül sorsoltunk ki.

Mivel megannyi, szívünknek kedves elbeszélés érkezett, nem csak a nyertes lánykérésének történetét osztjuk meg, hanem további három másikat is.

Jó olvasást kívánunk hozzájuk!

Elolvasom a történeteket

FEIL gyémántgyűrűk a címlapfotózáson

Csapatunk nemrégiben az Esküvő Trend Magazin legújabb számának nagyszabású címlapfotózására volt hivatalos, amelyet ezúttal az “Alíz Csodaországban” téma ihletett.

Az eseménynek a vadregényes szépségű Sacelláry kastély adott otthont, mely mindannyiunkat ámulatba ejtett.

A felkérésnek megfelelően mi biztosítottuk a “menyasszony”, Almási Barbara modell és a “vőlegény”, Gájer Bálint swing énekes eljegyzési- és karikagyűrűit valamint ékszereit.

Olvassa el a fotózásról készült beszámolónkat!

Elolvasom a beszámolót Megnézem a képgalériát

FEIL gyémántgyűrűk a címlapfotózáson
Gyűrűmese Nyereményjátékunk Nyertese

Kisorsoltuk a különleges FEIL gyémántgyűrűt

Március 31-én lezárult az eddigi legnagyszabásúbb nyereményjátékunk, amelynek a tétje nem más volt, mint egy exkluzív, kék és fehér gyémántokkal foglalt FEIL gyémántgyűrű.

A jelentkezőktől azt kértük, hogy néhány fénykép kíséretében osszák meg velünk a lánykérésük, és/vagy a párjukkal való megismerkedésük történetét, azaz a “Gyűrűmeséjüket”. Pályázatunkra várakozáson felüli történet mennyiséget kaptunk, amelyeket ez úton is hálásan köszönünk!

Beszámolónkból megtudhatja, hogy ki nyerte meg az exkluzív gyémántgyűrűt, valamint betekintést nyerhet néhány megismerkedés, illetve lánykérés izgalmas történetébe is.

Elolvasom a beszámolót

Görög Zita kalandozása a gyémántok és az eljegyzési gyűrűk világában

Görög Zita a FEIL szegedi ékszerész műhelyében tett emlékezetes látogatása után ezúttal budapesti, exkluzív Bemutatótermünkbe érkezett. A csinos modell-műsorvezető Feil Róbert gyémántgyűrű specialistát látogatta meg a TV2 Trendmánia stábjával.

Zita nem másért jött, mint hogy az ékszer készítésben szerzett jártassága után a gyémántok és az eljegyzési gyűrűk világába is egy igazi szakértő által nyerhessen betekintést - vele együtt pedig a gyémánt és/vagy eljegyzési gyűrű vásárlás előtt állók is első kézből kaphassanak segítséget.

Megnézem a videót

Görög Zita kalandozása a gyémántok és az eljegyzési gyűrűk világában
A Micsoda Tél Akció Nyertese

Péter visszanyerte vásárlása összegét

A karácsonyi időszakban egy igazán különleges akcióval szerettünk volna kedveskedni a hozzánk fordulóknak. Gyűrűinkhez nem csak, hogy 10% kedvezménnyel lehetett hozzájutni, de egy csinos ezüst fülbevalót, illetve egy szépséges ezüst vagy arany medált is ajándékoztunk melléjük.

A kampány megkoronázásaként pedig sorsoltunk az akció ideje alatt rendelők közül, hogy egy szerencsés vásárlónk visszakaphassa FEIL gyűrűje árát.

A nagyon boldog nyertesünk Andráczi Péter lett, akit immár “le is leplezhetünk” közönségünk előtt, hiszen nem rég feltette a “nagy kérdést” élete párjának.

Hogy hogyan örült Péter, amikor megtudta, Fortuna neki kedvezett, és hogy miként történt a lánykérés, itt kiderül!

Elolvasom a részleteket

A gyémántot érő lánykérés története - Gyémántsztori Nyereményjáték

Nyereményjátékunkban ismét a lánykérésük történevével pályázhattak a vállalkozó szelleműek, a nyeremény pedig ezúttal nem más volt, mint egy ragyogó, 2,7 mm-es Top Wesselton (G) gyémánt. A rengeteg beérkezett, romantikus, megható, vagy olykor megmosolyogtató történet közül a szerencse végül Tóth Emesének kedvezett.

Elmondhatjuk, Emese történetének több különleges pontja is van, kezdve a tenger mélyén feltett “nagy kérdéstől” a “néma válaszig”, és folytatva egy párnán hagyott levéllel, ami végül mindenre magyarázatot ad…

Gratulálunk Emesének, gyémántot érő lánykéréséhez!

Elolvasom a történetet

A gyémántot érő lánykérés története - Gyémántsztori Nyereményjáték
Forevermark sajtótájékoztató, ékszergála

Hollywoodi sztárok ékszerei a Forevermark ékszergáláján

Egy fantasztikus ékszergálán jártunk: sajtótájékoztatót tartott a világ legkülönlegesebb gyémántmárkája, a Forevermark. A márka egyik hazai ékszerészpartnereként természetesen mi is részt vettünk az exkluzív eseményen.

A sajtótájékoztatóra magunkkal vittük a kifejezetten erre az estére tervezett Forevermark gyámánttal foglalt FEIL gyűrűinket valamint megcsodálhattunk korábban hollywoodi sztárok által viselt gyémántékszereket is.

Külön öröm volt számunkra, hogy megismerhettük Daniel White-ot, a Forevermark globális piacokért felelős vezetőjét, akinek szintén elnyerte a tetszését az estére vitt gyűrűink.

De régi ismerősként köszönthettük a csodás Görög Zitát, aki legutóbb mint „ékszerész kisinas” vendégeskedett műhelyünkben, most pedig a sajtótájékoztató házigazdájaként tündökölt.

Elolvasom a részleteket

Az arany medált érő történetek

A tavalyi Gyémánt Karácsony nagy sikere után ismét valamilyen különleges ajándékkal szerettünk volna kedveskedni közönségünknek. Ezért megálmodtuk a FEIL Arany Adventet, amelyet az emberi kapcsolatok köré építettünk. Négy héten keresztül fogadtuk a pályázatokat, és kerestük azokat a jelentkezéseket, amelyek egyaránt megmelengették a FEIL csapat és az olvasók szívét.

A nyertesek rendhagyó módon nem sorsolás útján kerültek ki, hanem a FEIL csapat tagjai által. Minden héten csapatunk egy-egy szekciója választotta ki a nekik legkedvesebb véleményt és történetet, amelynek az íróját egy Aranycsillag Medállal jutalmaztunk - az utolsót ráadásul kék gyémánttal foglalva.

Íme, a nyertes történetek és a FEIL “zsűri” értékelései!

Elolvasom az összefoglalót

Arany Advent Nyereményjáték - Összefoglaló
Boscolo Lifestyle Party

Gyémántgyűrűkkel a Boscolo-életérzés nyomában

Egy napfényes őszi napon Budapestre tartott a FEIL csapat a Boscolo Lifestyle Party-jára, amelynek a legendás, 120 éves New York Palota adott otthont.

Kiállított gyémántgyűrűink és a Forevermark gyémánt ékszerei káprázatosan ragyogtak a Maseratik társaságában, de persze más meglepetéssel is készültünk.

Az est csúcspontjaként egy exkluzív FEIL aranygyűrűt sorsoltunk ki a jelenlévők között, amelyet Forevermark gyémánttal foglaltunk, és ami alig néhány nappal korábban debütált a Forevermark ékszergáláján.

Segítségünkre pedig mindvégig a csodaszép Gelencsér Tímea, Magyarország Szépe volt.

Elolvasom a részleteket

Meseszerű lánykérés a nyeremény nyaraláson, Montenegróban!

Idén nyáron az Adria Tours-sal karöltve egy igazán különleges meglepetéssel készült a FEIL csapat a hozzánk fordulóknak. Fantasztikus akciónkban a júliusban tőlünk rendelők között egy két fő részére szóló, egy hetes álomnyaralást sorsoltunk ki a festői szépségű Montenegróba. A nagyon szerencsés nyertesünk Balázs lett, aki a nyereménye átadásakor megsúgta: Montenegróban fogja feltenni a nagy kérdést Kedvesének.

Hazaérkezésük után a két fiatal elmesélte nekünk, milyen élmények érték őket Montenegróban, sőt, mind kettejük szemszögéből megtudhattuk, hogyan hangzott el végül a nagy kérdés… Íme, a történet!

Elolvasom a részleteket

Meseszerű lánykérés a nyeremény nyaraláson!
Miss Alpok Adria 2016

Idén is FEIL gyémántgyűrű került Csongrád Megye legszebb lányának ujjára!

Idén is ellátogattunk a Miss Alpok Adria szépségverseny csongrád megyei döntőjére, amit az előző év nagy sikere után ismét a szegedi Hungiban, azaz a régi Hungária Vigadóban rendeztek meg.

A tavalyi évhez hasonlóan a királynő mesés nyereménye egy káprázatos szépségű FEIL gyémántgyűrű volt, ráadásul idén a regisztrált látogatóknak is lehetőségük volt nyerni egy valódi gyémántot.

Fantasztikus show, mosolygó szépségek, felejthetetlen élmények - mindez megkoronázva a gyémántok csillogásával. Olvassa el beszámolónkat!

Elolvasom a részleteket

480 nevező és 1 Bajnoki Gyűrű minden idők egyik legizgalmasabb Kékszalagján

Véget ért 48. Kékszalag, ami számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott. Nem csak a kiszámíthatatlan, gyakran szélsőséges időjárás miatt volt különleges az idei verseny, hanem azért is, mert idén először Bajnoki Gyűrű került a győztes ujjára – a magyar sport történelmében először.

A FEIL Csapata megálmodta, majd megalkotta a bajnok gyémántgyűrűjét, így természetesen mi is ott jártunk a versenyen.

Élménybeszámolónkból megtudhatja, hogyan izgultunk a versenyt veszélyeztető vihar miatt, mit szólt a nagyközönség és a győztes, Litkey Farkas a Bajnoki Gyémántgyűrűhöz, és hogy milyen meglepetéseket tartogattunk a standunkhoz látogatóknak!

Összefoglaló

480 nevező és 1 Bajnoki Gyűrű minden idők egyik legizgalmasabb Kékszalagján
Kékszalag emlékgyűrű

Egy igazi különlegesség - Kékszalag Emlékgyűrű Kollekció

2016-ban olyasmi történt a magyar sporttörténelemben, amire még nem volt példa: megálmodtuk és elkészítettük Magyarország Első Bajnoki Gyűrűjét a Kékszalag vitorlás verseny győztesének.

Azonban nem csak a bajnokra gondoltunk, amikor Európa legnagyobb tókerülő versenyére készültünk: a Balaton és az exkluzív ékszerkülönlegességek szerelmeseinek megalkottuk a limitált számú Kékszalag Emlékgyűrű Kollekciót.

A kék gyémántokkal foglalt fehérarany gyűrűket augusztus 31-ig, lehetett megrendelni tőlünk, azonban egy nyereményjáték keretén belül két szerencsést is kisorsoltunk, akik a kollekció egy-egy darabját vihették haza.

Elolvasom a részleteket

Magyarország első Bajnoki Gyűrűje a Kékszalagon

Egykor a tengerek leggyorsabb vitorlása viselhette árbocán a megkülönböztető kék szalagot, amely szokást 1934-ben ültették át a Balatonra.

A hazai vitorlás sportág-, de a magyar sport történelmében is először Bajnoki Gyémántgyűrű készül a győztes csapat számára.

A bajnok gyűrűjét kifejezetten Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenyére álmodtuk meg, ám más szenzációs meglepetéssel is készülünk…

Összefoglaló

Magyarország első Bajnoki Gyűrűje a Kékszalagon
Aranygyűrű nyereményjáték

Aranygyűrű nyereményjáték

Nyereményjátékunkban azt kértük a jelentkezőktől, hogy néhány fénykép kíséretében osszák meg velünk lánykérésük történetét.

A főnyeremény egy 100.000 Ft értékű FEIL Aranygyűrű vásárlási utalvány volt, de a három kedvenc történetünket is díjaztuk.

A nyertes lánykérést, amelybe egy baleset is közbe szólt, például nemcsak a menyasszony, de a vőlegény szemszögéből is olvashatjuk, de az is kiderül, hogyan lehet egy búvár segítségével, netán egy repülőgépen, vagy egy kézilabda mérkőzésen lányt kérni… Íme, a győztes történetek, jó olvasást hozzájuk!

Összefoglaló

Görög Zita ékszerésznek állt a FEIL műhelyében!

Görög Zita modell-műsorvezető és TV2 Trendmánia stábja egy napfényes májusi napon a FEIL műhelyébe látogatott, hogy felvegyék a műsor következő adását.

A tervek között szerepelt egy rövid beszélgetés Feil Róberttel, majd egy interjú Feil Attilával karikagyűrű trendekről, gyémántokról és egyedi megoldásokról.

Azonban egy váratlan lehetőségnek köszönhetően nem csak az interjúk készültek el, de egy igazi gyűrű is – Zita keze által.

Összefoglaló Képgaléria

Görög Zita ékszerésznek állt a FEIL műhelyében!
Mercedes E osztály bemutató - Nyeremény Forevermark gyémántgyűrű

FEIL és Forevermark gyémántgyűrűk tették ragyogóvá a Mercedes E osztályának bemutatóját

A FEIL csapata meghívott partnerként vett részt a Mercedes-Benz új E osztályának nagyszabású bemutatóján. Nemcsak saját káprázatos gyémántgyűrűinkkel emeltük az est exkluzivitását, de a Forevermark ékszerkölteményeit is lehetőségük volt testközelből megcsodálniuk a vendégeknek.

A bemutató egyik csúcspillanataként, nyereményjátékunk keretén belül kisorsoltunk egy káprázatos Forevermark Setting™ gyémántgyűrűt, ami szenzációs körülmények között került ismert gazdája ujjára!

Összefoglaló Képgaléria

Az AMTS 2016 Fődíja egy FEIL gyémántgyűrű

Örömmel számolhatunk be arról, hogy az idei Auto, Motor & Tuning Show kiemelt partnerei voltunk! A Showra nem mentünk üres kézzel. Naponta egy alkalommal egy igazi gyémántot nyerhetnek a résztvevők!

A rendezvényről nagyon sok jó élménnyel tértünk haza, amiről egy rövid összefoglalót készítettünk.

Összefoglaló Képgaléria

AMTS Nyeremény FEIL gyémántgyűrű
FEIL Ékszer

Kedves Látogató!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns ajánlatokat biztosítsunk Önnek. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva elérheti.