• Hűsítő Nyári Kedvezmény Kavalkád
  Hűsítő Nyári Kedvezmény Kavalkád
 • Terveztessen egyedi ékszert
  Terveztessen egyedi ékszert
 • Ékszer tervezési utalvány
  Ékszer tervezési utalvány

FEIL Exkluzív Gyémánt Eljegyzési Gyűrűk

Megtervezzük és megalkotjuk a tökéletes gyűrűt

Alkotásainkat a maximalizmus jegyében készítjük el, úttörőként alkalmazva a legmodernebb technológiákat

A FEIL műhelyében az Ön gyűrűjét javarészt a legmodernebb eszközökkel készítjük el, de emellett a hagyományos szerszámok használata, és az emberi kéz munkája sosem maradhat el. Csapatunk klüldetése a lehető legmagasabb minőségi elvárások mellett különleges, személyre szabott ékszereket készíteni a hozzánk fordulóknak, a legfontosabb pillanatok, emberi kapcsolatok megpecsételésére. Mi a tervezés első percétől fogva a gyártáson át, egészen a gyűrű átadásáig egy kézben tartjuk a munkafolyamatokat, 100%-os magyar tulajdonú cégként.

Megtervezzük és megalkotjuk a tökéletes gyűrűt
Csapatunk küldetése

Csapatunk küldetése

Nap mint nap az motivál bennünket, hogy életre szóló értékeket alkothatunk az Ön megelégedettségére

Közel 15 éves szakmai tapasztalataink megosztásával hisszük, hogy hozzásegítjük Önt ahhoz, hogy a legtökéletesebb döntést hozhassa meg. Célunk, hogy a ne csak egy gyönyörű gyűrűt adhassunk át Önnek, hanem hogy valódi élményként élhesse meg a gyűrű kiválasztását és közös tervezését. Kollégáim egytől egyik rendkívül elkötelezettek a hivatásuk iránt, ezért Csapatunkat a maximalizmus és az Ügyfélközpontúság jellemzi, hiszen hatalmas értéket jelent számunkra, hogy egy ilyen fontos pillanat által mi is részesei lehetünk az Ön életének.

Látogasson el Bemutatótermünkbe

Szeretettel várjuk Önt Bemutatótermünkben, ahol közel 1000 modellünket tekintheti meg, de szakembereinkkel konzultálva exkluzív környezetben hozhatja meg döntését!

FEIL eljegyzési gyűrű csomag

Magyarországon egyedülálló FEIL Garanciáink

 • Örök Élet Garancia a kövek foglalatára
 • Örök Élet Garancia az anyagminőségre
 • Örök Élet Garancia az ékszer felületére
 • Ingyenes méretkorrekció a Tökéletes Méret Garancián belül
 • Álomgyűrű Garancia
 • Pénz visszafizetési Garancia
 • 100% elégedettségi Garancia
 • Igen Garancia

Hivatalos certifikáció. Ékszertisztító kendő. Ajándék Vásárlási Utalvány.
Elegáns díszdoboz, amelyben átadhatja a gyűrűt.

FEIL eljegyzési gyűrű csomag

Tudásanyagainkat ingyenesen letöltheti

Hosszú évek évek tapasztalatát szeretnénk megosztani Önnel, amelyeket az ékszer gyártás és kereskedelem területén töltöttünk el. Hiszem hogy sok olyan dolgot tanulhat meg a tudásanyagokból ami által Ön is egy kicsit szakértővé válik az ékszer téámában, és így bárhol is térjen be egy ékszerboltban, biztos hogy képes lesz jó döntést hozni.

Tekintse meg tudásanyagainkat a legkülönbözőbb témákban, és töltse le most ingyenesen azt ami az Ön számára hasznos lehet.

Tudásanyagainkat ingyenesen letöltheti
Rendelje meg ujjmérő eszközt most és a FEIL Gyűrű Kisokos kíséretében díjmentesen kiszállítjuk Önnek!

Ingyenes ujjmérő eszköz

Az ajándék ujjmérő eszközzel és a FEIL Gyűrű Kisokossal megoldást nyújtunk Önnek az ujjméret pontos megállapításához.

A gyűrű kiválasztása során az egyik legkardinálisabb feladat az ujjméret helyes meghatározása.

A legjobb természetesen az, ha a méretvétel, szakember segítségével történik, ugyanakkor ha erre valamilyen oknál fogva nincs lehetőség, remek megoldás lehet ingyenes ujjmérő eszközünk a multisizer.

Rendelje meg az ujjmérő eszközt most és a FEIL Gyűrű Kisokos kíséretében díjmentesen kiszállítjuk Önnek!

Megrendelem az ingyenes ujjmérőt

Üdvözlöm! Én Papp Anikó vagyok és hiszem, hogy tudok segíteni Önnek

Bátran kereshet engem, kérjen visszahívást vagy írjon nekem üzenetet!

Több mint 100 000 telefonhíváson és 70 000 email megválaszolásán túl, sok olyan kérdéssel találkoztam, ami ilyenkor felmerül Önben. Tudom, hogy szeretne jó döntést hozni, ezért engedje meg, hogy levegyem a válláról a terhet és megoszthassam Önnel a tapasztalataimat az Ékszer tervezés és kiválasztás kapcsán.

Bátran kereshet engem, kérjen visszahívást vagy írjon nekem üzenetet. Rövid időn belül felkeresem Önt, és megoldást fogok nyújtani bármilyen kérdésről is legyen szó.

Papp Anikó vagyok és hiszem, hogy tudok segíteni Önnek
Időpontfoglalás

Jöjjön el személyesen bemutatótermünkbe

Célunk, hogy Ügyfeleink ne csak egy terméket vásároljanak, hanem, hogy valódi élményként éljék meg a kiválasztás folyamatát.

Bemutatótermünkben lehetősége van személyesen egyeztetni szakértőkkel, akik közel 30 év tapasztalatát osztják meg Önnel.

Számunkra fontos hogy nyugodt és exkluzív környezetet biztosítsunk Önnek, ezért kizárólag időpontra fogadjuk Ügyfeleinket, hogy a teljes figyelmünket Önnek tudjuk szentelni.

Látogasson el hozzánk Ön is, ugyanis hisszük, hogy egy igazi élményt tudunk nyújtani az Ön számára az ékszer megtervezése vagy kiválasztása során.

Kérjen időpontot az ügyfélszolgálatunktól!

Megtervezzük és megalkotjuk
a személyre szabott ékszeredet

Kérj árajánlatot egyedi 3D Tervezésre és az Te személyre szabott ékszered elkészítésére

Csak is a képzeleted szab határt! A 3D technológianak köszönhetően megvalósítjuk legmerészebb álmaidat. Írd le az elképzelésedet, vagy küldj olyan képeket amelyeken tetszenek neked bizonyos formák, motívumok és megoldások.

A konzultáció és az árajánlaott követően egy látványtervet készítünk Neked amin még finomítunk ha szükséges és végül elkészítjük Neked az egyedi személyre szabott ékszeredet.

Írd le bátran az elképzelésedet és mi felvesszük Veled a kapcsolatot.

Egyedi ékszer tervezés - Árajánlatkérés
Gyűrűfajták és azok viselési szokásai

GYŰRŰFAJTÁK ÉS AZOK VISELÉSI SZOKÁSAI

Lánykérő, eljegyzési, kísérő, házassági, illetve jegygyűrű… Gyakran halljuk ezeket a kifejezéseket, viszont sokan nincsenek tisztában azzal, melyik kifejezés mit is takar. A következőkben összegyűjtöttük a lánykéréshez és a házasságkötéshez kapcsolódó ékszereket, sőt azt is eláruljuk, hogy melyik gyűrűt hol és mikor szokás viselni!

 

MILYEN A JÓ GYŰRŰMÉRET?
HOGYAN SZEREZD MEG A GYŰRŰMÉRETET?

A tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztásánál talán csak a gyűrűméret meghatározása a nehezebb feladat, igazi kihívás lehet a férfitársadalom számára, hogy a gyanú legkisebb jele nélkül megtudja Szerelme ujjméretét. De egyáltalán milyen a tökéletes gyűrűméret, milyen egyéb szempontok határozzák meg?

Milyen a jó gyűrűméret? Hogyan szerezd meg a gyűrűméretet?
A tökéletes eljegyzési gyűrű titka

A TÖKÉLETES ELJEGYZÉSI GYŰRŰ TITKA

Lánykérő, eljegyzési, kísérő, házassági, illetve jegygyűrű… Gyakran halljuk ezeket a kifejezéseket, viszont sokan nincsenek tisztában azzal, melyik kifejezés mit is takar. A következőkben összegyűjtöttük a lánykéréshez és a házasságkötéshez kapcsolódó ékszereket, sőt azt is eláruljuk, hogy melyik gyűrűt hol és mikor szokás viselni!

 

LÁNYKÉRÉSI ETIKETT

Szokás-e még megkérni a leendő menyasszony kezét a szüleitől? Hogyan illik bejelenteni az eljegyzést? Meghitten, szűk családi körben szokás ünnepelni, vagy rendezzünk egy nagyszabású eljegyzési partit barátainkkal? Milyen ajándékokat illik vinni egy ilyen alkalomra? Az alábbiakból minden kiderül!

Lánykérési etikett

Személyre szabott eljegyzési gyűrűk
Interjú Feil Róbert gyémántgyűrű specialistával

Vitathatatlan, hogy egy gyémánttal, egyéb drágakővel vagy cirkóniával foglalt gyűrű egy pillanat alatt ragyogóvá tesz bármilyen megjelenést. Feil Róbert gyémántgyűrű specialistát kérdeztük, milyen lehetőségekkel, egyedi megoldásokkal élhet az, aki egy egyedi, saját elképzelései alapján készült eljegyzési gyűrűt szeretne.

Esküvői Divat (ED): Kezdjük az elején! Milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a tökéletes követ az eljegyzési gyűrűbe?

Feil Róbert (FR): Amikor az eljegyzési gyűrű kiválasztására kerül a sor, az egyik elsőként felmerülő kérdés, hogy milyen kő kerüljön az ékszerbe. Egyaránt választhatunk gyémánttal, cirkóniával vagy drágakövekkel díszített gyűrűt is. Ezek közül a legidőtállóbbak azonban kétségkívül a gyémántkővel ékített modellek. Az ideális gyémánt megtalálása az eljegyzési gyűrűbe nemcsak érzelmileg, de anyagilag is jelentős eseménynek számít, a legtöbben pedig nem feltétlenül tudják, hogyan fogjanak hozzá a kiválasztásához.

Azt tanácsolom, hogy mindenképpen célszerű az alapokkal kezdeni, hogy egy általános tudásra tegyünk szert a gyémántok világáról.

Ennek során érdemes megismerni a gyémántok legfőbb jellemzőit, a „4 C”-t, azaz a karátszámot (carat), a színt (color), a tisztaságot (clarity) és a csiszolási fajtákat (cut). A "4 C" és a költségkeretünk ismeretében pedig már jóval könnyebben megtalálhatjuk a számunkra ideális gyémántot.

ED: Az eljegyzési gyűrűk terén is van lehetőség személyre szabott, egyedi modellt készíttetni?

FR: A válaszom egyértelműen igen. Lehetséges megválasztani az arany színét, fehér, sárga vagy rozé legyen, meghatározhatjuk a sín vastagságát és a kőfoglalás típusát, illetve természetesen a gyűrűbe foglalt kövek fajtáját, formáját, méretét és színét is.

Úgy gondolom, nincs is annál jobb érzés, amikor egy olyan ékszerrel kérjük meg Kedvesünk kezét, ami maradéktalanul a személyiségét tükrözi, ez által pedig biztosan nem jön vele szembe az utcán. Összefoglalva, az egyedi tervezés lehetősége ma már elérhető, ha a megfelelő helyre fordulunk.

ED: A gyűrűbe kerülő kő színek tekintetében például milyen lehetőségek képzelhetőek el?

FR: Amellett, hogy a fehér színű gyémántok változatlanul a legkeresettebbek, az egyediség jegyében egyre népszerűbbek a színesek is, amelyek a szivárvány csaknem minden színében megtalálhatóak. Különösen kelendőek például a kék, a pink, vagy a pezsgőszínű gyémántok.

ED: A kerek, azaz briliáns csiszolás mellett milyen formák fordulhatnak elő?

FR: A színek mellett a drágakövek formája, csiszolása is rendkívül változatos lehet. A kerek mellett igen népszerű a párna, az ovális vagy a szív csiszolás is.

Egyedi eljegyzési gyűrű tervezés

ED: Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelő gyémántot, hogyan tovább a megvalósításig?

FR: Azt javaslom, miután kiválasztottuk a lehetőségeinkhez mérten ideális méretű és értékű gyémántot, ahhoz keressük meg azt a stílusú gyűrűt, amely a leginkább passzol hozzá. Ha egy olyan gyűrűt szemeltünk ki, amely túl kicsi vagy esetleg nagy méretű követ tartalmaz az általunk kiválasztotthoz képest, akkor sem kell elkeserednünk. Egyedileg is el lehet ugyanis készíteni annak a gyűrűnek azt a verzióját, amely a kiválasztott méretű drágakőhöz tökéletesen passzol, megőrizve a modell formavilágát és szépségét.

ED: Egy gyémánt önmagában is egyedülálló, de milyen lehetőségekkel élhet az, aki még ennél is exkluzívabbat szeretne?

FR: Akárcsak a karikagyűrűknél, a köves gyűrűk esetében is választhatunk a világ gyémántjainak 1%-ából, azaz a Forevermark gyémántjai közül, amivel nem csak egy kivételesen gyönyörű, de garantáltan felelős forrásból származó drágakő kerül a gyűrűnkbe. A karikagyűrűkhöz viszonyítva ráadásul az eljegyzési gyűrűkbe jellegüknél fogva már jóval nagyobb, látványosabb gyémántok foglalhatóak.

 
Ossza meg az ismerőseivel amit gyűrűkről olvasott!
FEIL

Kedves Látogató!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns ajánlatokat biztosítsunk Önnek. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva elérheti.