FEIL Ékszer Logo
 
 

Az Arany Advent nyereményjátékunk nyertes pályázatai

Az Arany Advent nyereményjátékunk nyertes pályázatai

Arany Advent nyereményjátékunkban azokat a véleményeket és történeteket kerestük 4 héten keresztül, amelyek egyaránt megmelengették a FEIL csapat és az olvasók szívét is. A nyertesek így rendhagyó módon ezúttal nem sorsolás útján kerültek ki a jelentkezők közül, hanem a FEIL csapat tagjai által. Minden héten csapatunk egy-egy szekciója választotta ki a nekik legkedvesebb véleményt és történetet, amelynek az íróját egy Aranycsillag Medállal jutalmazzuk. Lássuk, a nyertes véleményeket és történeteket!

Nyeremény medálok

Az első, sárga arany Aranycsillag medál nyertese Sárecz Rebeka

Kedvencéül a WSAu-94 gyűrűnket választotta

Rebeka a következőket írta a választott gyűrű kapcsán:

„Azt tudom, hogy mindenképpen sárga arany gyűrűnk lesz a nagy napon, ez az egyszerűsége miatt tetszik, mert pont ez adja a nagyszerűségét. Elegáns, mutatós, kifinomult darab. Nem túl vastag, nem túl sok, mindkettőnknek kisebb a keze és vékonyabb az ujja az átlagosnál, tehát nem lenne hivalkodó. Kifinomult eleganciája miatt is úgy gondolom, illene hozzánk és ránk! :)”

Köszönjük a visszajelzését!

Rebeka a WSAu-94 gyűrűnket választotta kedvencéül

Íme, az Aranycsillag medált érő nyertes történet

„Nemrég volt egy éve, hogy jegyes pár vagyunk. Tavaly november 9-én délelőtt elindultunk Balatonalmádiba egy szállodába egy kis pihenésre. Szép őszi időnk volt, vidáman távolodtunk a lakóhelyünktől egy kis kettesben töltött időre. Utólag belegondolva, egy pici sugallat sem volt a fejemben, hogy mire készül a párom. Miután kipakoltunk, sziesztáztunk egy kicsit, majd elmentünk vacsorázni. Jó hangulatban telt az este, sokat nevettünk és tervezgettünk.

Visszatérve a szobába, a párom mondta, hogy készüljek a fürdésre, de ne menjek be a fürdőbe, mert előkészül. Türelmetlen voltam, mit vacakol annyit? Mikor bementem, romantikus zene szólt, gyertyák égtek, a kádban méternyi hab állt, ahova hívott maga mellé. Szerelmesen merültem el a forró vízben, jól esett lazítani. Aztán a párom a kezembe nyomott egy pezsgős poharat, benne rosé pezsgővel, ami el kell mondanom, borzalmas volt, pedig ajándékba kaptuk. Valószínű pont ezért… :) Koccintottunk, a párom arca kipirult az izgalomtól, persze akkor ez nekem nem tűnt fel. :) Az izgalma viszont átváltott rémületbe, amikor visszatettem a kád szélére a poharat.

A párom halkan csak annyit kérdezett: „Kicsim, mi van abban a pezsgőben?” Odakaptam a fejem, jaj, mondom, biztosan megbuggyant a pezsgő! :) És abban a pillanatban megláttam a gyűrűt a pohár alján csillogni… :) Válaszként elkezdtem sírni. A párom megfogta a kezem, és megkérdezte, hogy ez igent jelent-e? Természetesen igent jelentett! :) Ezután egymás karjaiban átadtuk magunkat az érzelmeinknek, a romantikának, boldogságnak. :) És ez azóta is így van, fel is idéztük ezeket a boldog pillanatokat most pár hete az évfordulón. Ezúttal pedig borral, méghozzá finom borral. ;)”

Elsőként a FEIL csapat ékszerész szekciója volt a „szigorú” zsűri

Elsőként a FEIL csapat ékszerész szekciója volt a „szigorú” zsűri

Árpi: A „Coelhos”, bevált romantika mindig viszi a pálmát! :)

Zsolti: A pasik mindig férfias magabiztossággal álcázzák gyermeki zavarukat és izgalmukat, de ennél a történetnél látszik, hogy minden hitét belevetette a vőlegény a lánykérés sikerességébe!

Móni: A női blogok sorai közt sem lehetne cukibbat, romantikusabbat találni!

Imi és Zoli: A fürdőkádas jelenet igencsak filmbe illő volt!

Viktor: Azért tetszett ez a történet, mert vizuális típus vagyok.

A második, rozé arany Aranycsillag medál nyertese Bókkon Andrea

Kedvencéül a WSAu-144 gyűrűnket választotta

Andi a következőket írta a választott gyűrű kapcsán:

“Mindenképp sárga arany karikagyűrűben gondolkodunk mindketten. A mintáról én egy kis nyílra asszociálok. Ami azt jelképezi nekem, hogy mindig csak előre, előre kell tekinteni, és együtt közös célokat megfogalmazni és véghezvinni, legyen az saját lakás, esküvőszervezés, gyermekáldás, akármi. Egy irányba megyünk, azonos irányba, együtt, közös célokkal, tervekkel, álmokkal. Persze a minta nélkül is így gondoljuk, de akárhányszor ránéznék erre a karikagyűrűre, ez jutna eszembe róla. :-)”

Köszönjük a visszajelzését!

Andrea a WSAu-144 gyűrűnket választotta kedvencéül

Íme, az Aranycsillag medált érő második nyertes történet

“Most, augusztus elején budapesti párként leutaztunk 3 napra a Dél-Alföldre nyaralni. Épp az első randink 2 éves évfordulóján látogattunk el Szarvasra, augusztus 5-én, az arborétumba. Gábor (továbbiakban csak Gabi :-)) már 2 éve elmondta nekem, hogy ő mindig úgy képzelte, hogy ott, az arborétumban kéri meg a Választottja kezét. Persze ezt én sem felejtettem el. El is mentünk az arborétumba, vártam is a pillanatot, de csak nem akart jönni... mikor aztán letérdelt a hatalmas majomkenyérfa elé, na, mondom magamban: biztos MOST. :-) A torkomban dobogott a szívem... de nem... Mint utóbb kiderült, csak azért térdelt le, hogy a hatalmas fa is beleférjen a fényképbe. De jó. :D A kirándulás jól sikerült, de kicsit elbizonytalanodtam, és azt gondoltam, Gabi nem áll készen még az elköteleződésre. Majd talán Apu 60. szülinapján családi körben, vagy karácsonykor, vagy a 30. szülinapomon jön el a pillanat?

Este elmentünk vacsorázni egy halászcsárdába. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ott nem gondoltam rá, sőt, rá is kérdeztem óvatosan, hogy anno azt mondta, hogy az Arborétumba az Igazival akar elmenni. Akkor ez most sikerült vagy sem? Azt mondta igen, de a vacsoránál sem történt semmi. Így hát másnapra megbékéltem magamban, és elengedtem a dolgot. Tudtam, hogy szeret, de valószínűleg neki még időre van szüksége. Augusztus 6-a volt az utolsó nap, mikor ott voltunk Szarvason. De akkor már abszolút nem is gondoltam olyanra, mint 1 nappal előtte, az első randink 2 éves évfordulóján. Elmentünk fagyizni, majd a Történelmi Magyarország középpontjához, de ahhoz ragaszkodtam, hogy picit menjünk be még a Holt-Körösbe, ha már ott vagyunk. Én csak megáztattam a lábam, Gabi bement egyet mártózni. Én addig a stégen maradtam a cuccainkkal. Majd kijött, a szelfibottal kitámasztotta a mobilt, és megkért, hogy mondjam rá a videóra ilyen “videóblogszerűen”, hogy mit csináltunk az elmúlt 3 napban, miket néztünk meg, hol kirándultunk. Én pedig benne is voltam, jó mókának tartottam. :-)

Mondtam, mondtam, csak mondtam... aztán szóltam neki, hogy jöjjön oda mellém, legyen már rajta ő is a felvételen. Oda is jött, megkérdezte, hogy mikor jövünk vissza legközelebb ide. Mondtam, hogy nem tudom... pár év múlva. Visszakérdezett, hogy ha majd ha gyerekek lesznek, biztos visszajövünk, nem? :-) Mondtam: de. És ekkor a stégen, ahol csak mi voltunk, előhalászott a fürdőgatyája zsebéből egy gyűrűt, és megkérdezte, hogy: "Leszel a feleségem?" :-)

Elsírtam magam, mert annyira meglepett (mert egy nappal előtte számítottam rá az Arborétumban - ekkorra pedig már teljesen elengedtem...). Bevallotta, hogy mindvégig mindenhol nála volt a gyűrű a zsebében, de a megfelelő pillanatra várt, és az arborétumban nem érezte a megfelelő pillanatot... viszont itt az adott pillanatban érezte és tudta, hogy ez lesz az. És én is így gondolom, hogy szebb nem is lehetett volna. Ha visszagondolok, valóban olyan volt, mint egy álom. Nem kell ehhez tengerpart... a Dél-Alföld is megteszi. ;-) Napsütés, vízpart, nyár, szerelem, csak mi ketten.

Természetesen "Igen"-t mondtam neki, amiről ugye a fent említett videóblog jóvoltából dokumentáció is készült, amit eddig a szülőknek mutattunk csak meg. :-) Nagyon boldogok vagyunk, és készülünk a nyári esküvőnkre. :-) Hát, nálunk így esett 2016. augusztus 6-án Szarvason, a Holt-Körös partján a lánykérés. :-) Utána boldogságunkban még a Kékes-tetőig meg sem álltunk. ;-)”

Másodikként a FEIL csapat értékesítő kollégái voltak a “bírák”

Másodikként a FEIL csapat értékesítő kollégái voltak a “bírák”

Adri: A hölgy nagyon aranyosnak tűnik, és kedves a lánykérés története - mint minden lánykérésé ;)! Nagyon szimpatikus, hogy a gyűrű modellt látva nyílra asszociál, és megírja egy kapcsolat fontos mottóját: "Mindig csak előre, előre kell tekinteni, és együtt közös célokat megfogalmazni és véghezvinni" - ez számomra is fontos szemlélet. Hiszem, ha egy pár ezt vallva minden körülmény között kitart emellett, elérik a kitűzött célt! A történet nagyon aranyosan van elmesélve, tetszik, ahogy mindketten a nagy pillanatra/megfelelő alkalomra vártak. És végül minden beteljesedett, nem egy tengerparton, hanem a Dél-Alföldön a Holt-Körös partján :)!!

Zsú: Egy jó példa arra, hogy nem kell szigorú forgatókönyv egy emlékezetes lánykéréshez. Fő a spontaneitás! :)

Susanne: Engem azért fogott meg ez a történet, mert szerintem is a spontán dolgok a legklasszabbak, nem minden esetben jó, ha előre meg van szervezve egy lánykérés. Az pedig különösen jó dolog, ha egy férfi érzi a megfelelő pillanatot :) A gyűrűről szóló vélemény pedig azért tetszik, mert jó dolog, hogy külön személyes jelentéseket szimbolizál a számukra a gyűrű motívuma.

Pati: Nagyon izgalmas volt a sztori. Átéreztem a hölgy izgatottságát, miért nem teszi fel végre Gabi a nagy kérdést? :)

Anikó: Mindig érdemes várni a legjobb pillanatra. Ha időt adunk, és türelemmel viseltetünk, az élet mindig a megfelelő válaszokat adja. A történetben megjelenő türelem és kitartás miatt tetszett ez a történet.

Anett: Számomra a lánykérés helyszíne volt az „igazi”. (Gyulán éltem 20 éves koromig ugyanis. :) ) A Holt-Körös partja sok romantikus élményt szerzett számomra is. Sok boldogságot kívánunk Andinak és Gabinak!

A harmadik, fehér arany Aranycsillag medál nyertese Tari Boglárka

Kedvencéül a WEXEAu-66 gyűrűnket választotta

Boglárka a következőket írta a választott gyűrű kapcsán:

A gyönyörű virágformával díszített gyűrűt választanám, mindegyik közül ez szólt hozzám leginkább, azonnal beleszerettem. A nevem is egy virágról kaptam, talán ezért szeretem annyira a virágos mintákat. Emellett olyan, mint egy antik, hercegnői ékszer.

Köszönjük a visszajelzését!

Boglárka a WEXEAu-66 gyűrűnket választotta kedvencéül

Íme, az Aranycsillag medált érő harmadik nyertes történet

27 éves vagyok, a barátom és én másfél éve vagyunk együtt. Mellette úgy érzem, megtaláltam a boldogságot. Fontos volt nekem, hogy édesanyám is megismerte, és örömmel fogadta volna be a családba. Sajnos anyu egy évvel ezelőtt meghalt, így azt láthatta csak, hogy a két idősebb testvérem megállapodott, engem, a legkisebbet, nem láthat már révbe érni.

Ha a barátom megkérné a kezem, bárhogyan tenné, boldoggá tenne vele. Akár egy utazáson, egy városi sétálgatás, vagy vacsora alkalmával, akár otthon, egy romantikus estén, vagy valamilyen kreatív módon, biztosan meglepne vele. Csak azt kívánom mellé, hogy az anyukám odaföntről küldjön akkor egy jelet, hogy ő is látta a legboldogabb pillanatomat! :)

Harmadikként a FEIL csapat online kollégái voltak a bírák

Harmadikként a FEIL csapat “online” kollégái voltak a “bírák”

Hajni: Boginak már a választott gyűrűről szóló véleménye is megfogott, tetszett, ahogyan a nevére asszociált, illetve magam is rajongok az antik ékszerekért. :) Amellett, hogy több ponton is azonosulni tudtam Bogi történetével, Zénó véleményéhez hasonlóan én is kiemelném azokat a tiszta, őszinte emberi értékeket, amelyek megjelentek az elbeszélésében. Nagyon megérintett, ahogyan Bogi összefonta a szerelmével való kapcsolatát az Édesanyjához fűződő érzéseivel - hiszen az emberi kapcsolatoknál nincs is fontosabb, és nem csak Karácsonykor.

Feri: Nem is gondoltam, hogy ilyen hatással lesz rám az, amikor dönteni kell egy-egy történet kapcsán. Bogi gyűrű választása is nagyon kedves volt, a története pedig megérintett. A várva várt jel pedig megérkezik, a boldogsághoz csak ezt kívánom, mert az álmok igenis valóra válnak!

Zénó: Számomra azért Boglárka története emelkedett ki az egyébként nagyon sok szimpatikus történet közül, mert olyan alap gondolatokat és érzelmeket fogalmazott meg, amivel mélyen egyet tudok érteni. Mindezt nemes egyszerűséggel és őszinteséggel tette. Tetszett a lánykéréshez való hozzáállása is miszerint nem a hogyanon hanem a kin van a hangsúly. Emellett a kiválasztott gyűrű sem kaphatott volna megfelelőbb leírást mint az "antik, hercegnői gyűrű".

A negyedik, kék gyémánttal foglalt, fehér arany Aranycsillag medál nyertese Havasi Kornélia

Kedvencéül a WFAu-59 gyűrűnket választotta

Kornélia a következőket írta a választott gyűrű kapcsán:

Azért ezt a gyűrűt választanám, mert letisztult stílusában és diszkrét finomságában különleges, és illik ahhoz az egyedi jegygyűrűhöz, amelyet a párom veletek készíttetett el, és most hétvégén megkérte a kezem vele. Ezúton is szeretném megköszönni nektek ezt a csodálatos ajándékot, amely tökéletes és pont olyan, amire kislány korom óta vártam és a legszebb, hogy a számomra tökéletestől kaptam meg.

Köszönjük a visszajelzését!

Kornélia a WFAu-59 gyűrűnket választotta kedvencéül

Íme, az Aranycsillag medált érő negyedik nyertes történet

Az elmúlt időszakban nagyon sokat voltam távol az otthonunktól és a páromtól munka miatt, emiatt kitalálta a párom, hogy töltsünk egy hétvégét Tatán, ahol megismerkedtünk, mert úgyis itt telelnek a darvak és legalább együtt pihenünk az első randink helyszínén. Én kicsit húzódzkodtam az újabb utazástól, mert a sok ingázás, repkedés után inkább otthon kuckóztam volna, és nem értettem ezt a nagy darvazást, mert egyikünk se egy ornitológus.

De gondoltam, Andris egy eddig rejtett érdeklődési köre rajzolódik ki a szemem előtt. Az utazás előtti napon aggódtam kicsit, mert fájlalta a gyomrát és vírusos tüneteket mutatott, ami egyre rosszabbodott az út során, nem is értettem miért nem halasztjuk el a pihenős hétvégénket. De ő hősiesen kitartott, a „darvakért mindent!” felkiáltással, és még egy távcsövet is beszerzett alibinek.

Délután értünk Tatára, és a késői ebéd előtt még sétálni szeretett volna egyet az Angolkertben. Ennek nagyon örültem, mert gyermekkorom óta kedves emlékek kötnek a parkhoz, és emlékszem, amikor még a fűben ülve ábrándoztam, hogy majd egyszer itt fogja az én hercegem megkérni a kezemet. Sétálgattunk a parkban, a rejtett kis ösvényeken erősen szorította a kezem, amitől biztonságban éreztem a „kétballábaimat”, hogy nem csúszok el vagy buckázok le a befagyott tóra. Egyszerűen jó volt ott lenni és teljességében megélni a pillanatot, hogy csak mi vagyunk. Olyan „most kéne megállítani az időt” a boldogság miatt érzés volt. Aztán a kis ösvényeken egy nagy szintkülönbségű bukkanóhoz értünk és én felakadtam egy fa göcsörtös gyökerére. Megfordult, miközben az járt a fejemben, milyen udvarias, ennyi idő után is és lesegít, nehogy orra essek. De ő csak átkarolt szorosan, felnézett rám az 50 cm buckás szintkülönbség miatt, és zavartan kérdezte, hogy nem tudja, hogy csinálják a romantikus filmekben, és nem tudja mit kell mondania, mert otthon felejtette a beszédét, és hogy azért van rosszul napok óta, mert annyira izgul, hogy mit válaszolok, de szeretné ha megtisztelném azzal, hogy a felesége leszek. Szegény napok óta annyira izgult, hogy enni se tudott, remegő kézzel kereste, melyik a bal kezem és melyik ujjam is gyűrűsujjam, miután igent mondtam.

A mi történetünk nem az a habosbabos rózsaszín filmes történet, de pont olyan, mint mi, és pont úgy szeretem, ahogy a páromat és a kapcsolatunkat. És még egyszer köszönöm nektek, mert életem legszebb napja nem jöhetett volna létre, ha ti nem vagytok :) Tóth András is üdvözli Anett kolleginátokat :) Kellemes, békés ünnepeket kívánunk nektek!

Köszönöm Anett kolléganőtöknek is, hogy így látatlanul is fogta a vőlegényem kezét, és interaktívan segítette őt, hogy végre megszülethessen a gyűrűnk. Párom a lánykérés után olvasott fel levélrészleteket, hogyan is ment a Szombathely-FEIL levelezés, és volt rész, ahol nevettem, volt ahol izgultam, hogy Amszterdamban sikerül-e követ foglalni, hogy jó-e a zuhanyzás közben elcsent lemért gyűrűméret. Maximálisan elégedettek vagyunk és minden ismerősünknek meleg szívvel ajánlunk Benneteket. Igazi profi csapattal "dolgozhatott" együtt a vőlegényem.

Negyedikként a FEIL csapat vezetői a “bírák”

Negyedikként a FEIL család tagjai voltak a “bírák”

Cili: Pont azért tetszett ez a történet, mert tényleg nem olyan habos-babos, és mert olyan kis esendő volt az újdonsült vőlegény - mint a legtöbb férfi ilyenkor. :)

Attila: Andris nagyon találékony, bár szerintem a darvaknál jobban szereti a sült csirkét. :) Mindenesetre jó ötlet volt az első randi színhelyét választani. Örülök, hogy jól sikerült a röpködés, és Kornélia igent mondott. Gratulálok nektek!

Atis: Nagyszerű volt a történet, jó volt olvasni, hogy az általunk készített gyűrű is hozzájárult a sikerhez. Gratulálok, és kellemes ünnepeket kívánok!

Robi: Nagyon tetszett először is, hogy Andris milyen jól választott helyszínt. Az Angyalkert Kornéliának egy különleges gyermekkori emlék, és tetszik, hogy Andris jól ismeri a párját és a múltját, és így olyan helyen kérte meg Szerelme kezét, amiről mindig is álmodott. Emellett úgy gondolom, hogy a nagy izgalom közepette jól választotta meg a lánykérés pillanatát is, nem volt megtervezve, hanem akkor tette fel a nagy kérdést, amikor a bucka “közbe szólt” a séta során. Andris észrevette a pillanat szépségét, és ekkor kérdezte meg Párját, hogy megtiszteli-e azzal, hogy a felesége legyen egy életen át? A titok tehát a megfelelő helyszín és a megfelelő pillanat. Egyszerűnek tűnik, de nem az. :) Gratulálok, és sok boldogságot kívánok nektek!

Az átadás pillanatai

Rebeka és az első Aranycsillag medál

Rebeka, az első, sárga arany Aranycsillag medál boldog nyertese nem sokkal a kiválasztása után át is vette történetéért járó ajándékát Feil Róberttől budapesti Bemutatótermünkben. Jó volt látnunk, hogy a - joggal - nagyon mosolygós Rebeka mennyire örül a nyereményének.

Rebeka ezt írta később nekünk:
“A páromnak is nagyon tetszett a medál, ő is azt mondta, hogy élőben még szebb, mint a képeken, de én sem bírok még betelni vele! :) Együtt olvastuk el újra a beküldött történetünket, és jót mosolyogtunk az ékszerészek véleményén, nagyon jól esett, amit írtak! :) Az átadáson készült képeket elmentem emlékbe, később is jó érzés lesz visszanézni őket és olvasni az aranyat érő történetünket! :)”

Rebeka és az első Aranycsillag medál
Andi és a második Aranycsillag

Andi és a második Aranycsillag

Nagy örömünkre Andit vőlegénye, Gábor is elkísérte a második Aranycsillag medál ünnepélyes átadására budapesti Bemutatótermünkbe. Andi, amikor megpillantotta a rozé arany szépséget, elárulta nekünk, hogy már a képek láttán is éppen ez a medál volt a kedvence, de most már minden kétséget kizáróan állíthatja, hogy nem is választott volna mást. :)

Az átadást és a fotózást követően pedig Andi és Gábor úgy döntött, ha már ellátogattak hozzánk, egyúttal szét is néznek szépséges karikagyűrűink között. Nos, ez annyira jól sikerült, hogy nemcsak, hogy kiválasztották álmaik gyűrűjét, de azon nyomban meg is rendelték tőlünk. És hogy mi volt a hab a tortán?

Andi és Gábor a MiCSODA Tél akciónk keretén belül leadott rendelésük miatt plusz egy ezüst medált is hazavihetett - a nyeremény Aranycsillag mellé. :)

Bogi és a pink Swarovskival foglalt, harmadik Aranycsillag

Advent 3. vasárnapjára, azaz az “öröm vasárnapjára” egy különleges ajándékot álmodtunk meg, hiszen az ünnep színének megfelelően ezúttal rózsaszín kővel készítettük el az Aranycsillag medált. Megható történetével a nyertesünk Bogi lett, aki szegedi Bemutatótermünkben vette át nyereményét Feil Róberttől. Bogi nagy örömünkre elmondta, hogy a 4 medál közül éppen a rózsaszín köves állt hozzá a legközelebb.

Így örült, amikor megtudta, hogy ő nyert:
“Még mindig nem tértem magamhoz az örömtől!

A legjobb dolog volt a hétvégén, hogy felhívtatok! Még egyszer nagyon köszönöm, borzasztóan örülök neki!” Az ajándék átadása után pedig Bogi a következőket osztotta meg velünk: “Egyébként tényleg kaptam jelet, mert ma, amikor átvettem a medált, van egy éve, hogy Anyu meghalt. Szóval talán ő is segítette a szerencsémet. :)”

Bogi és a pink Swarovskival foglalt, harmadik Aranycsillag
Kornélia és a kék gyémánttal foglalt Aranycsillag

Kornélia és a kék gyémánttal foglalt Aranycsillag

Talán kijelenthetjük, hogy a legnagyobb izgalom és várakozás az utolsó adventi ajándékunk sorsát kísérte, a kék gyémánttal foglalt fehérarany Aranycsillag medálét. Történetével végül Kornélia volt az, aki a leginkább belopta magát az utolsó “zsűri”, a Feil család szívébe.

A kék gyémánttal foglalt aranymedált természetesen még Karácsony előtt szerettük volna átadni utolsó nyertesünknek, azonban egy nem várt esemény miatt Kornélia sajnos mégsem tudott ellátogatni ekkor hozzánk. Viszont mivel azt szerettük volna, hogy a nyertesünk már az ünnepek alatt is boldogan viselhesse a szépséges ékszert, Kornélia nagy örömére végül sikerült eljuttatnunk az ékszert hozzá.

Később Kornélia és kedves párja személyesen is eljött budapesti Bemutatótermünkbe, hogy “ünnepélyesen” is átvegyék az ajándékot Feil Róberttől, és hogy megköszönjék, amiért “bearanyoztuk” a Karácsonyukat. :)

Köszönjük, hogy velünk játszott és megosztotta velünk véleményét, egyedi történetét!

Megígérhetjük, hogy a jövőben is számos meglepetéssel készülünk, így érdemes figyelemmel kísérnie weboldalunkat és Facebook oldalunkat!

Olvassa el kapcsolódó tartalmainkat is!

FEIL Ékszer

Kedves Látogató!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns ajánlatokat biztosítsunk Önnek. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva elérheti.