FEIL Arany Advent

FEIL Arany Advent Nyereményjáték

Legyen Ön az, akit megajándékozunk 4 Adventi ajándékunk egyikével!
Legyen az Öné egy káprázatos aranymedál, akár kék gyémánttal foglalva!
Legyen Ön is az Adventi varázslat részese!

FEIL Arany Advent

Közeleg a Karácsony, ami egyet jelent azzal, hogy elérkezett az idő a sokak által várt, ez évi ünnepi nyereményjátékunk leleplezésére. Mivel számunkra kulcsfontosságúak a mély, őszinte emberi kötelékek, ezért idén a kapcsolatokra építettük már-már tradicionális Adventi nyereményjátékunkat. Ennek jegyében idén azokat a történeteket és véleményeket keressük, amelyek a leginkább megmelengetik az olvasók és a FEIL csapat szívét. Ezen elbeszélések közül a FEIL csapata végül négy jelentkezőt fog kiválasztani, hogy megajándékozza őket egy káprázatos aranymedállal, az Aranycsillaggal.

Legyen az Öné a 4 Aranycsillag medál egyike, akár kék gyémánttal foglalva!

Legyen az Öné a 4 Aranycsillag medál egyike

Nyereményjátékunkban összesen 4 darab arany medált ajándékozunk 4 kiválasztott nyertesünknek.

Az első ajándék egy 55.000 Forint értékű sárga aranyból készült Aranycsillag medál fehér Swarovski cirkóniával foglalva. (Nyertese: Sárecz Rebeka)

A második ajándék egy 55.000 Forint értékű rozé aranyból készült Aranycsillag medál fehér Swarovski cirkóniával foglalva. (Nyertese: Bókkon Andrea)

A harmadik ajándék egy 55.000 Forint értékű fehéraranyból készült Aranycsillag medál pink Swarovski cirkóniával foglalva

A negyedik ajándék egy 150.000 Forint értékű fehéraranyból készült Aranycsillag medál kék gyémánttal foglalva

A játékra való jelentkezés november 21-től december 17-ig folyamatosan zajlik, és a jelentkezések nem évülnek el a játék ideje alatt.

Az Aranycsillag medál

Nem véletlenül esett a FEIL csapat választása hamarosan bemutatkozó, vadonatúj ékszerkollekciónk e darabjára. Sokat törtük a fejünket, míg végül egy időtlen formavilágú, modern eleganciát képviselő ékszert álmodtunk meg ajándék gyanánt, amely egyúttal szimbolikus jelentést is hordoz magában. A medálban a letisztult formák és az egymást keresztező ívek egyetlen, szemkápráztató drágakőben futnak össze, akárcsak egy ragyogó csillag és a csóvája. A Karácsony és az Adventi időszak meghatározó eleme a fény és a világosság, amely az Adventi koszorún meggyújtott gyertyáktól kezdve az égbolton tündöklő Betlehemi csillagon keresztül az arany foglalatban nyugvó drágakő ragyogásában is testet ölt.

Hogyan lehet Öné a 4 Aranycsillag medál egyike?

1. Keresse meg weboldalunkon, melyik az Ön kedvenc gyűrűje kínálatunkból, legyen az eljegyzési-vagy karikagyűrű! A választott modell mintaszámával együtt írja le néhány mondatban, miért vágyna a kiválasztott gyűrűre, miért örülne, ha ajándékba kapná párjától, illetve, hogy miért ezzel lepné meg párját, illetve kérné meg vele kedvese kezét!

2. Írja meg nekünk, milyen lenne Önnek az „álom-lánykérés”, illetve (ha Ön férfi), hogy hogyan tervezi majd megkérni párja kezét! Amennyiben Ön már túl van a lánykérésen, írja meg, hogyan és milyen körülmények között hangzott el a nagy kérdés, mi a története.

Olvassa el, mit kell tennie, hogy Ön legyen az egyik megajándékozottunk!

Válassza ki a gyűrűt amelyikkel a játékban rész vehet

Írja meg a véleményét és a történetét...

A nevezéshez szükséges adatok
Találkozott már FEIL Gyémántgyűrűkkel? Többet is jelölhet. (Opcionális)

 
Töltsön fel egy képet magáról! (Opcionális)

Nem kötelező, de nagyon örülnénk, ha véleménye, illetve története mellé egy képet is csatolna. A képen egyaránt szerepelhet Ön, Ön és a kedvese, (amennyiben már megtörtént, úgy a) lánykérés pillanata, de akár az elképzelt, tervezett lánykérésről is szívesen fogadunk egy-egy „inspirációs” képet. A képek neve lehetőség szerint ne tartalmazzon ékezetes vagy egyéb speciális karaktert. Kérjük ügyeljen arra, hogy a kép mérete képenként ne haladja meg a 2 MB-ot! Támogatott formátumok: jpg, jpeg, png, gif. Kérdés esetén: hajnalka.farkas@feil.hu

Ne féljen képet küldeni! Amennyiben lánykérés előtt áll, január 31-ig véleménye, sztorija mellett csak egy fantom képet és az utónevét jelenítjük meg, így a lebukás veszélye 0. A beérkezett véleményeket és történeteket a vezetéknév monogramjával és a keresztnévvel tesszük közzé.

 
Nem vagyok robot amit a szám beírásával igazolok
Elolvasom »
 
 

Játékszabályzat

1. FEIL Arany Advent
A „FEIL Arany Advent” (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Feil Diamond Kft. (székhely: 6725 Szeged, Vasgyár utca 6., cégjegyzékszám: Cg.06-09-015157, Adószám: 12447905-2-06, a továbbiakban: "Szervező”). A játékhoz kapcsolódó egyéb feladatokat, az adatkezelést, valamint az adatfeldolgozást is a Szervező végzi.

2. A Játékban résztvevő személyek
A Játékban részt vehet minden cselekvőképes természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban:"Játékos"), és a valóságnak megfelelő adatokat megadva kitölti a játék adatlapját a játék weboldalán  www.feil.hu/?p=arany-advent (továbbiakban: "Honlap”). A játékban a Feil Diamond Kft. dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. A Játékos az adatlap kitöltésével elismeri, hogy teljes körűen megismerte a játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos a Játékszabályzatot, vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékunkból automatikusan kizárásra kerül. A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a Szervező rendelkezéseit kell alkalmazni.

3. A Játékban résztvevő termékek
A Játék Honlapján felsorolt és megjelenített termékek, így a 4 db nyeremény FEIL aranymedál a Szervező saját tervezésű és gyártású modellje.

4. A Játék időtartama
A Játékra való jelentkezés  2016. november 21-én kezdődik, és a határideje: 2016. december 17. (szombat), éjfél.

5. A Játék leírása
Legyen az Öné a 4 Aranycsillag medál egyike!

Arany Advent nevű nyereményjátékunkban összesen 4 darab arany medált ajándékozunk 4 kiválasztott nyertesünknek. A játékra való jelentkezés 4 héten keresztül (november 21-től december 16-ig) folyamatosan zajlik, és a jelentkezések nem évülnek el.

Olvassa el, mit kell tennie, hogy Ön legyen az egyik megajándékozottunk!

  1. Keresse meg weboldalunkon, melyik az Ön kedvenc gyűrűje kínálatunkból, legyen az eljegyzési-vagy karikagyűrű!  A választott modell mintaszámával együtt írja le néhány mondatban, miért vágyna a kiválasztott gyűrűre, miért örülne, ha ajándékba kapná párjától, illetve, hogy miért ezzel lepné meg párját, illetve kérné meg vele kedvese kezét!

  2. Írja meg nekünk, milyen lenne Önnek az „álom-lánykérés”, illetve (ha Ön férfi), hogy hogyan tervezi majd megkérni párja kezét! Amennyiben Ön már túl van a lánykérésen, írja meg, hogyan és milyen körülmények között hangzott el a nagy kérdés, mi a története.

Néhány fontos dolog a játékról…

+1:     Nem kötelező, de nagyon örülnénk, ha véleménye, illetve története mellé egy képet is csatolna a jelentkezéséhez. A képen egyaránt szerepelhet Ön, Ön és a kedvese, (amennyiben már megtörtént, úgy a) lánykérés pillanata, de akár az elképzelt, tervezett lánykérésről is szívesen fogadunk egy-egy „inspirációs” képet.

FONTOS: Amennyiben nyertesünk lánykérés előtt áll, csak egy fantom képet jelenítünk meg róla az eredményhirdetésnél, illetve csak az utónevét közöljük majd. A beérkezett véleményeket és történeteket minden esetben keresztnévvel és a vezetéknév monogramjával tesszük közzé.

A nyertesek kiválasztása

A 4 nyertest minden esetben a FEIL csapat tagjai, azaz kollégáink választják ki szubjektív szempontok alapján. Nagyon reméljük, hogy sok izgalmas, megmosolyogtató, szívmelengető, vagy olykor megható történetet és véleményt olvashatunk majd, amelyek közül a 4 győztes jelentkezés is kikerül. Az eredményhirdetéskor minden esetben közzétesszük, hogy csapatunk mely része volt az aktuális „zsűri”, és hogy nyertes pályázat kiválasztásánál milyen szempontok, tényezők domináltak.

A nyertesek nevét az Adventi vasárnapokon (2016. nov. 27., dec. 4., dec. 11., és dec. 18-án) tesszük közzé Facebook oldalunkon.

A játékra való jelentkezés határideje: 2016. december 17. (szombat), éjfél.

6. Adatkezelés

A promóciós weboldalon a Játékban történő részvétel feltételeként a Játékosnak meg kell adnia a vezeték- és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámát, a „szerelmi státuszát”, csatolni kell a pályázati feltételeknek megfelelő történetet és véleményt, a pályázati felhívásban megfogalmazottak szerint a kiválasztott gyűrű mintaszámát, valamint opcionálisan néhány képet a felhívásban megfogalmazottak szerint, illetve a Játékosnak meg kell jelölnie, hogy hol hallott a FEIL-ről.

A nyereményjátékban való részvétel másik feltétele a Szervező hivatalos nyereményjáték szabályzatának Játékos általi elfogadása, amelyet a Játékosnak a regisztrációval egy időben kell megtennie.

A Játékosok a regisztrációval egyben hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a nevüket és az általuk beküldött nevezéseket a mellékelt képekkel együtt a Játék keretében, vagy utólag a Szervező közzétegye a honlapján, valamint a Facebook oldalán (https://www.facebook.com/feil.hu?ref=hl és https://www.facebook.com/karikagyurugyarto.hu?ref=hl).

Adott esetben (lásd: A Játék leírása) a Játékosokról, illetve a Nyertesekről fantomképet közlünk, valamint a vezetéknevük első betűjét, illetve a keresztnevüket.

A Játék a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság irányába bejelentésre került.

A Játékosok az adatkezeléssel, illetve annak megszüntetésével kapcsolatban bármilyen kérdéssel a Szervezőhöz fordulhatnak az alábbi elérhetőségeken:

+36 70 683 0000 (H-P: 8:00-16:00)

hajnalka.farkas@feil.hu

A nyilatkozat szövegezése:

Jelen nyilatkozatommal tudomásul veszem, hogy a jelen honlapon keresztül rendelkezésre bocsátott személyes adataim a Szervező adatbázisába kerülnek, és azok a Szervező által harmadik félnek nem kerülnek továbbadásra. Jelen nyilatkozattal kijelentem, hogy részt kívánok venni a Feil Diamond Kft. által szervezett „FEIL Arany Advent” elnevezésű nyereményjátékban, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Feil Diamond Kft.-től akcióival, termékeivel, szolgáltatásaival illetve más tevékenységeivel kapcsolatban marketinganyagokat kapjak. Jelen nyilatkozattal hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a nevemet és az általam beküldött nevezést a mellékelt képekkel együtt a Játék keretében, vagy utólag a Szervező közzétegye a honlapján, valamint a Facebook oldalán. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes.

7. A nyerés feltételei
A nyereményjáték időtartama alatt minden, a www.feil.hu/?p=arany-advent weboldalon a feltételeknek megfelelő pályázattal regisztrált Játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.

Amennyiben a Nyertes játékos nem felel meg a Játékszabályzatban rögzített bármely feltételnek, és/vagy sikertelen a kapcsolatfelvétel a sorsolást követő 3 munkanapon belül a regisztráció kapcsán megadott mobiltelefonszámon vagy email címen, kizárásra kerül, helyette pedig Nyerteshez hasonló módon kiválasztott a Tartaléknyertesként meghatározott Játékos ("Tartaléknyertes") minősül nyertes Játékosnak.

A nyeremény átvételére két helyen biztosítunk lehetőséget országosan a nyertessel előre egyeztetett időpontban: budapesti bemutatótermünkben (Budapest, 1089, Gaál Mózes utca 5-7. 1. emelet 102.) vagy a szegedi bemutatótermünkben (Szeged, 6725, Vasgyár utca 6.).

Kisorsolt nyertes játékosunkkal egyeztetett időpontban és helyszínen, személyazonossága beazonosítása, igazolása után átadjuk a nyereményt.

8. Nyeremények
A Játék nyereményét a Játék leírása tartalmazza. A 4 darab arany medált a Szervező szubjektív szempontok szerinti elbírálás útján ítéli oda a 4 Nyertesnek.

A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre át nem váltható.

A Nyertes a nyerés tényéről azonnal, de legkésőbb három munkanapon belül értesítést kap a regisztrációkor megadott e-mail címre és/vagy telefonszámára, valamint a Nyertes nevét a promóciós weboldalon (Honlap), illetve a Szervező két Facebook oldalán is közzéteszik a Szervezők, amennyiben a Nyertes nem kéri pontos személye titokban tartását. A nyeremények átvételéről e-mailben és telefonon egyeztet a Nyertessel a Szervező.

9. Egyéb rendelkezések
A nyereményjáték hivatalos weboldalának címe: www.feil.hu/?p=arany-advent, amely a nyereményjáték meghirdetett napjától üzemel határozatlan ideig.

A Szervező nem oszt szét jelen hivatalos játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt.

Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése az irányadó.

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket, vagy magát a Játékot, akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a Játék oldalán. A Játékra regisztráló Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

A Szervező bármely, a jelen Játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

A nyereményigények elévülése az összes, átadott nyeremény esetén:

2017. március 31.

10. Nyereményre vonatkozó adó
A Szervező kijelenti, hogy a nyereményre esetleg közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadó és a nyereménnyel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék a Szervezőt terheli. Ez ezeken felül esetlegesen jelentkező más adó, díj- és illeték kötelezettség, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.

Feil Diamond Kft.

Szeged, 2016. november 18.

Érdekesnek találta? Ossza meg ismerőseivel!

Érdekességekért, kulisszatitkokért és további információkért látogassanak vissza folyamatosan frissülő weboldalunkra és Facebook oldalunkra!

FEIL Arany Advent Nyeremény Medálok
FEIL

Kedves Látogató!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns ajánlatokat biztosítsunk Önnek. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva elérheti.