Hollywoodi sztárok ékszerei a Forevermark ékszergáláján

Kedves Érdeklődő!

Az oldal tartalma már nem aktuális. Gyémánt ékszerekkel kalpcsolatban kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Hollywoodi sztárok ékszerei a Forevermark ékszergáláján

Nemrégiben sajtótájékoztatót tartott a világ legkülönlegesebb gyémántmárkája, a Forevermark. A sajtótájékoztatóra magunkkal vittük a kifejezetten erre az estére tervezett, Forevermark gyémánttal foglalt FEIL gyűrűinket is, de külön öröm volt számunkra, hogy megismerhettük Daniel White-ot, a Forevermark globális piacokért felelős vezetőjét. A gála során egy szimbolikus gesztussal megerősítettük a két cég között létrejött partnerséget. A rendezvényt tovább színesítette a korábban hollywoodi sztárok által viselt gyönyörű gyémántékszerek bemutatója, és a rendezvény csodás házigazdája, Görög Zita.

Forevermark Sajtótájékoztató

A Forevermark és a FEIL brand vezetői

A Forevermark és a FEIL brand vezetői

A FEIL brand vezetői: Feil Attila, ifj. Feil Attila és Feil Róbert személyes találkozása Daniel White-tal, a Forvermark gyémánt márka globális piacokért felelős vezetőjével.

„A gálára nagyon készültünk, hiszen olyan kiemelten fontos személyt megismerni, mint amilyen Daniel White, nem mindennap nyílik lehetősége az embernek. Daniel White ugyanis a Forevermark globális piacokért felelős vezetője.” – Feil Attila

Az est másik prominense - a szakmában nemzetközi szinten is elismert - régi kedves partnerünk, Roni Lebovits volt, akinek nem kevesebbet köszönhetünk, mint azt, hogy a Forevermark gyémánt márka Magyarországra érkezett.

Daniel White és Feil Róbert kézfogásával vált teljessé a FEIL és a Forevermak partnersége

„Egy ekkora cégbirodalom partnerévé válni mindenképpen hatalmas mérföldkő a cégünk életében. Úgy érezzük, hogy a parnerség létrejöttét többek között a minőség iránti elkötelezettségünknek és az ügyfélközpontú gondolkozásunknak köszönhetjük. A Forevermark partnerségét a Mr. White-tal történt kézfogás tette teljessé.” - Feil Róbert

A két cég vezetőjének - Daniel White-nak és Feil Róbertnek - a kézfogását a gála hivatalos fotósa meg is örökítette.

Miután Daniel White-tal bemutatkoztunk egymásnak, alkalmunk nyílt kicsit jobban megismernünk egymást. Megragadva az alkalmat, büszkén mutattuk meg a legújabb tervezésű FEIL gyűrűinket, melyeket elismerően méltatott. Új modelljeink különlegessége, hogy kifejezetten Forevermark gyémántokkal álmodtunk meg őket.

A FEIL és a Forevermak partnersége
Görög Zita az est háziasszonya FEIL tervezésű gyémántgyűrűben pompázott

Görög Zita, az est háziasszonya is megcsodálta az általunk vitt gyűrűt

Görög Zita legutóbb műhelyünkben fedezte fel az ékszer szakma rejtelmeit, most pedig az est háziasszonyaként tündökölt.

A gála háziasszonyaként az elbűvölő Görög Zitával futottunk össze, akivel kölcsönösen megörültünk egymásnak, hiszen amikor legutóbb találkoztunk, a szegedi műhelyünkben szorgoskodott, mint „ékszerész inas”.

Természetesen nem hagyhattuk ki, hogy meg ne mutassuk neki is a sajtótájékoztatóra magunkkal hozott Forevermark gyémánttal foglalt FEIL gyűrűinket. Büszkén láttuk Zita őszinte rajongását az ékszerek iránt, sőt, nagy örömünkre Zita nemcsak felpróbálta, de végig viselte gyűrűnket a rendezvényt követő kötetlen beszélgetés alatt.

Görög Zita a büszkén viselhető gyémántokról

„A Forevermark ékszereit azért viselem büszkén, mert tudom, hogy garantáltan tiszta forrásból származnak, ezért a lelkiismeretem is tiszta marad, miközben ezeket a nem hétköznapi szépségeket hordom.” - Görög Zita

„Zita által megfogalmazott gondolatokkal mélyen egyet tudunk érteni. Talán ezt bizonyítja az is, hogy már a kezdetektől fogva odafigyeltünk arra, hogy csak hivatalos forrásból származó gyémántokat foglaljunk a gyűrűinkbe. A létrejött partnerséggel is ezt az utat erősítjük. A Forevermark a legnagyobb garancia a tiszta forrásból származó gyémántokra.” - If. Feil Attila

Görög Zita a büszkén viselhető gyémántokról

Megnézem a Forevermark ékszereit

Amennyiben érdeklik a sajtótájékoztató részletes eseményei, görgessen tovább!

A sajtótájékoztató impozáns ékszer bemutatóval vette kezdetét

Az esemény hivatalos kezdése előtt Schmid Viviennel a Forevermark hazai márka menedzserével beszélgettünk. Kérdésünkre, hogy kiket hívtak meg így válaszolt:

„A divat, stílus, életmód, valamint a gazdasági sajtó képviselőit, főszerkesztőket, szerkesztőket, bloggereket hívtunk meg. Nagyon örülünk, hogy szinte mindenki eljött, akit meghívtunk, és akik esetleg a lapzárta miatt nem tudtak részt venni az eseményen, azok közül is többen írtak cikket a sajtóközleményünkből.”

Maga a rendezvény igen impozánsan kezdődött. Hófehér ruhába öltözött, gyönyörű modellek vonultak végig a közönség előtt, és természetesen mindegyikük egy-egy – vagy akár több – káprázatos Forevermark ékszert viselt magán.

A sajtótájékoztatót Lakatos Zsófia, a Magyar Public Relations (MPRSZ) elnöke vezette. Beszédében bemutatta Daniel White-ot, valamint a Forevermark filozófiáját és üzenetét a gyémántokba rejtett jelöléssel egyetemben.

A sajtótájékoztató
Daniel White elmondta

Daniel White különösen büszke arra, hogy minden Forevermark gyémánt felelős forrásból származik

A sajtótájékoztatón természetesen Daniel White is felszólalt, aki többek között elmondta, hogy különösen büszke arra, hogy minden Forevermark gyémánt felelős forrásból származik, körültekintően kiválasztott bányákból, amelyek hasznot hoznak országuknak, az ott élő közösségeknek és embereknek egyaránt.

A Forevermark ugyanis - folytatta Mr. White - minden egyes gyémántot végigkísér egész útján, és gondoskodik arról, hogy minden lépésnél a legszigorúbb üzleti, környezetvédelmi és társadalmi normák érvényesüljenek.

A Forevermark útja Magyarországra

Az érdem, mint újfent kiderült, Roni Lebovits partnerünknek köszönhető. Roni immár 35 éve foglalkozik gyémánt kereskedelemmel, és a szakmában nemzetközi szinten is ismert, illetve elismert.

2001-ben megalapította az R-A Diamonds vállalatot, és az elmúlt 15 év során piacvezető gyémánt és gyémántékszer nagykereskedővé vált – és a FEIL, azaz a mi partnerünkké is.

A gyémánt szakma alappillére a bizalom.

„A gyémánt szakma alappillére a bizalom, a De Beers Vállalatcsoport - a Forevermark márka tulajdonosa - a megbízhatóságunk miatt döntött úgy, hogy az R-A Diamonds lesz a Forevermark gyémánt márka kizárólagos márkaképviselője hazánkban. Emellett arra is nagyon büszkék vagyunk, hogy Európában harmadik országként hazánk kapta meg a márka képviseletének jogát, az Egyesült Királyság és Törökország után” – mondta el Vivien.

A Forevermark útja Magyarországra
Büszkén viselt gyémántok

A Feil család tagjai bemutatkoztak, mint a Forevermark hazai partnerei

“Megtiszteltetés számunkra, hogy mostantól elérhetőek nálunk a Forevermark ékszer kollekciói, valamint, hogy saját tervezésű ékszereinket is elkészíthetjük Forevermark gyémántokkal” - Feil Róbert

A sajtótájékoztató végén Roni Lebovits bemutatta a jelen lévőknek azt a 9 céget, akik hazánkban megkaphatták a Forevermark gyémánt ékszerek forgalmazásának jogát. Így bemutatkozhattak a FEIL brand tulajdonosai - Feil Attila, ifj. Feil Attila és Feil Róbert - is.

Kezdetét vette az est kötetlen része

Megörökítettük magunkat Görög Zitával és az általa viselt Forevermark gyémánttal foglalt FEIL gyűrűnkkel, illetve a hollywood-i sztárok ékszereit viselő csinos modellekkel is készítettünk fényképeket.

A bemutatkozások és a beszédek végeztével kezdetét vette az est kötetlen része. A vendégeket nemcsak finom harapnivalók várták, de természetesen lehetőség volt testközelből megcsodálni a vörös szőnyeges ékszereket illetve kiváló alkalom nyílt a fényképezkedésre is.

Görög Zita és a FEIL gyűrű - fényképezkedés Daniel White-tal és a Red Carpet ékszereivel

Megnézem a Forevermark ékszereit

Amennyiben szeretné megnézni vörös szőnyeges ékszereket, görgessen tovább!

A red carpet, azaz a „VÖRÖS SZŐNYEGES” ékszerek

„A mindennapokra tervezett ékszerkollekciók mellett a neves ékszer designerek évről-évre megálmodnak olyan különleges ékszereket Forevermark gyémántokkal, amelyekben hollywoodi hírességek csillognak a vörös szőnyeges rendezvényeken. Ezek mindegyike egyedi tervezésű remekmű. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ebből a kivételes kollekcióból sikerült elhoznom a sajtótájékoztatóra 6 különleges ékszert” – mesélte Schmid Vivien.

Hollywoodi sztárok Forevermark ékszerrel

Hírességek, akik egyedi Forevermark ékszerekben csillogtak vörös szőnyeges estélyeken: Michelle Obama, Margot Robbie, Cara Delevingne, Nicole Kidman, Kate Hudson, Rachel MacAdams, Helen Mirren, Alicia Keys, Emilia Clarke, Sophie Turner, Gweyneth Paltrow, Jessica Alba, Olivia Munn, Laura Preipon, Martha Hunt, Giulianna Rancic, Dakota Johnson, Sienna Miller, Liz Hurley

Görög Zita és Schmid Vivien által viselt Red Carpet gyémánt ékszerek

Görög Zita viselte: FOREVERMARK EARRING, 6.91karát

Schmid Vivien viselte: FOREVERMARK BY H.J NAMDAR DIAMOND EAR CUFF, 4 karát
Többek között Emily Blunt is végigvonult már ebben a 2016-os Met Gala-n, de Taylor Schilling is ezt viselte a 2014-es Emmy díjátadón.

A modellek által viselt Red Carpet gyémánt ékszerek

MILLEMOI PAVÉ BANGLE, 13.26 karát

FOREVERMARK CORNERSTONES NECKLACE, 18.08 karát
Viselte többek közt Michelle Trachtenberg 2015-ben az Oscaron.

FOREVERMARK MILLEMOI CHANDELIER EARRINGS, 4.72 karát
Viselte: többek közt a híres ázsiai színésznő, Shi Shi, a 2016-os Shanghai Nemzetközi Filmfesztiválon, és Dina Menzel a 2014-es Oscar-díj átadón.

FOREVERMARK FLOWER COCKTAIL RING WITH WHITE AND YELLOW DIAMONDS, 5.72 karát
A virágot formázó gyűrű igazi különlegesség, fehér és sárga gyémántokkal díszített ’szirmai’ egy gyönyörű Forevermark gyémántot ölelnek körbe.
Abszolút kedvenc, szinte minden divatbemutatón és díjátadón felbukkan.

Forevermark modellek

Megnézem a Forevermark ékszereit

Amennyiben szívesen megosztaná az oldalt, görgessen tovább!

Olvassa el kapcsolódó tartalmainkat is!

Érdekesnek találta? Ossza meg ismerőseivel!

Érdekességekért, kulisszatitkokért és további információkért látogassanak vissza folyamatosan frissülő weboldalunkra és Facebook oldalunkra!

FEIL

Kedves Látogató!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns ajánlatokat biztosítsunk Önnek. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva elérheti.