FOREVERMARK gyémánt, eljegyzési gyűrű, kollekció

A Forevermark Márkáról

A FOREVERMARKRÓL ÁLTALÁBAN

A DE BEERS VÁLLALATCSOPORT GYÉMÁNTMÁRKÁJA
A Forevermark a De Beers Vállalatcsoport gyémántmárkája, amely több mint 125 éves múlttal és szakértelemmel rendelkezik a gyémánt iparágban.
A nyers gyémántokat szépségük és ritkaságuk alapján kézzel válogatják, így azok garantáltan eredetiek, kezeletlenek és természetesek.
A Forevermark gyémántok szívében egy egyedi azonosító található, amely nemcsak a megbízhatóság iránti elkötelezettségünket szimbolizálja, de a Forevermark ígéretét is magában foglalja.
A világ gyémántjainak csupán kevesebb, mint 1%-a válik jogosulttá a Forevermark név viselésére.
A Forevermark Ígérete

A FOREVERMARK ÍGÉRETE, FILOZÓFIÁJA

GYÖNYÖRŰ ÉS RITKA GYÉMÁNTOK
TISZTESSÉGES FORRÁSBÓL
Minden Forevermark gyémánt egy ígéretet hordoz magában a gyémánt szépségére, ritkaságára és megbízható forrására vonatkozóan. E három alappillér alkotja a Forevermark ígéretét, amelyet a gyémánt szívébe rejtett, szabad szemmel nem látható felirat szimbolizál, amely a Forevermark jelből és egy egyedi vásárlói számból áll.
A kövek útjának minden lépésére szigorú követelmények érvényesek, kézműves mesterek és a legtapasztaltabb szakértők garantálják, hogy csakis a legszebb gyémántkövek érdemeljék ki a Forevermark jelzés viselését.

A GYÉMÁNTOK ÚTJA - MITŐL ANNYIRA EGYEDI

KÉZMŰVES HAGYOMÁNYOK ÉS A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁK

A nyers gyémántokat kézzel válogatják, és csak a világ gyémántjainak kevesebb, mint 1%-a válik jogosulttá a jel viselésére.

A kövek útjának minden lépésére szigorú követelmények érvényesek, kézműves mesterek és a legtapasztaltabb szakértők garantálják, hogy csakis a legszebb gyémántkövek érdemeljék ki a Forevermark jelzés viselését.

Minden darab megbízható forrásból származik, precízen vágott, csiszolt és osztályozott, aminek köszönhetően az ékkő egyedüli módon válik az Ön tulajdonává.

 

A FOREVERMARK FEDDHETETLENSÉGE

TERMÉSZETES ÉS KEZELETLEN GYÉMÁNTOK
KONFLIKTUSMENTES LELŐHELYRŐL
A Forevermark végigköveti a gyémánt útjának minden állomását, és ez a folyamat garantálja, hogy gyémántjaik garantáltan konfliktusmentes lelőhelyről származnak, kezeletlenek és teljesen természetesek. >Minden Forevermark gyémánt felelős forrásból származik, olyan gondosan kiválasztott lelőhelyekről, amelyek hozzájárulnak az ott dolgozó emberek, a helyi közösség és az adott ország jólétéhez.

A Forevermark biztosítja a szigorú üzleti, környezetvédelmi és társadalmi elvárások maradéktalan teljesítését.
Minden Forevermark gyémánt felelős forrásból származik, olyan gondosan kiválasztott lelőhelyekről, amelyek hozzájárulnak az ott dolgozó emberek, a helyi közösség és az adott ország jólétéhez.
A Forevermark Márkáról

KOLLEKCIÓK

KOLLEKCIÓK MELY A
SZERETETET SZIMBOLIZÁLJÁK
Több kollekciót a cég design- és innovációs központjában terveznek, amely a divatvilág egyik fővárosában, Milánóban található. A tervező csapat a Forevermark gyémántjaiból mer ihletet elegáns ékszerkölteményeihez, melyek minden esetben a gyémántot helyezik reflektorfénybe. Egy-egy új kollekció megtervezése jelentős időt és kreativitást igényel. Amellett, hogy kiemeli a gyémánt káprázatos ragyogását, komoly érzelmeket is jelképeznek az egyes kollekciók.

FOREVERMARK - GYÉMÁNTGYŰRŰK

Ossza meg az ismerőseivel!
FEIL Gyűrűk Szerelemre Tervezve